• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbolji modni pogoci Vimbldona: Srpkinja neprikosnoveno stoji među svetskim imenima

Vreme čitanja: oko 2 min.

One su teniski događaj učinile još lepšim

  • 0
Kejt Midlton Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Vimbldon je turnin o kome se priča pre samog početka, tokom trajanja, a onda i nekoliko dana posle proglašenja pobednika. Najbolji sportski potezi, najzanimljvije scene iz gledališta, sva poznata imena koja su pratila istorijsku igru i naravno - najbolji stajlinzi.

Zvaničan dres kod ne postoji, ali kao da ga svi znaju u svako doba dana i noći - za Vimldon se bira najbolje. Najsofisticiranije, najprefinjenije. Sve ono što izlazi iz poželjnih okvira ostane obeleženo na svoij način. Ono pak što potpadne pod kodeks tradicionalnog britanskog teniskog praznika i čak pomeri njegove granice zlaznim slovima ostaje upisano u svetku modnu enciklopediju.

Dame i gospoda koji su imali ti sreću ostaju tu kao inspiracija i izazov za sve nove vimbldonske skupove. Ovo su ličnosti koje su bez pogovora pokazale kako na Vimbldonu treba izgledati.

Niko ne zna biti elegantan poput princeze 

Princeza od Velsa Kejt Midlton zna modnu meru svakog događaja, a tek Vimbldona. Ona je na turniru poseban gost. Ima čast da pobedniku dodeli pehar, a njenu pojavu svi na turniru s razlogom očekuju.

Ona na turnir unese posebnu dozu svečanosti i elegancije, učini da događaj dobije još veću pažnju, ako je to uopšte mmoguće. I pokaže kako princeza izgleda van sveta bajki.

Žena legende tenisa izgleda svetski   

Supruga Novaka Đokovića Jelena nikada nije bila toliko u fokusu modnih komentatora kao na Vimbldonu 2023. godine. Dotad više sklona ležetnim, skromnijim izdanjima, Jelena je sada zasijala u vrhunskim kreacijama.

Za finale se opredelila za svetlu haljinu od tvida, a toalete su na ovom turniru i bile njen favorit. I domaći i svetski mediji su pisali o Jeleni, s pravom ističući njen sve prefinjeniji izgled.

Glumica blistala, kao na filmskom platnu

Glumica Rejčel Vajs, supruga čuvenog Danijela Krejga, pokazala je prefinjenst kakva odgovara upravo tradiciji Vimbldona.

U svetlom odelu i beloj košulji, u pratlji supruga koji se opredelio za mušku varijantu ovog stajlinga, Rejčel je uživala u finalu i osvojila sve simpatije.

Mladalački, u svom stilu 

Pevačica Arijana Grande i sa kačketom na glavi odgovarala je kulturi oblačenja za turnir na Vimbldonu. U svom stilu, uvek ležerna i kada je svečana, sa kosom skupljenom u visoki rep, Arijana je pokazala originalnost, ali i poštovanje događaja.

"Ralf loren" sivi komplet koji čine duga, široka suknja i kratka bluza bili su Arijanin izobor za veliki teniski dan, a prevačica je to iznela na sebi svojstven način, ne lišavajući se forme koju događaj podrazumeva.

I  ovo finale je definitivno bilo za pamćenje.

(Ona.rs)

  

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veličanstveni dolazak Kejt Midlton, princa Vilijama i sina Džordža na Vimbldon

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota