• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za samo par sekundi "prepolovi broj godina": Podelila je trik i nazvana je prevarantom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za transformaciju koja ostavlja bez daha ova žena tvrdi da koristi samo tračice za lifting lica, ali je mnogo onih koji sumnjaju u to

  • 0

Dok mnoge žene pribegavaju skupim metodama kako bi zadržale mladalački izgled, Kloi Voterz podelila je jeftin i efikasan način za smanjivanje vidljivosti bora.

Kloi redovno deli savete za negu kože i tutorijale za šminkanje na društvenim mrežama, a njen najnoviji savet odnosi se na korišćenje trake za lice. Na "TikTok" profilu @chloewaterz mogu se naći brojni snimci istog trika, sa po nekoliko stotina hiljada pregleda.

Ove tračice funkcionšu tako što jednu zalepite na deo lica koji treba "podići", a drugu traku, koja je lastišom spojena za prvu, nalepite na drugi kraj lica. Na ovaj način ove prozirne tračice zatežu kožu i uklanjaju bore.

No, čini se da Kloi ne koristi samo dobre metode šminke i tračice.

Većina komentatora sumnja da je u pitanju ista osoba i da Kloi uspeva da tako "magično" prepolovi svoje godine. Neki navode da su na snimcima zapravo majka i ćerka, dok drugi sumnjaju da je reč o filteru koji čini da izgledate stariji.

@chloewaterz Facing my tapes #facetape #transformation #makeuptransformation #catfish #lookyoungsecret ♬ Like That (feat. Gucci Mane) - Doja Cat
Komentatori podsećaju da je pomoću filtera moguće promeniti boju kose, izgled usana, pa čak i punoću obrva.

- Prestani da lažeš ljude. Vidi se da je filter! - napisao je jedan pratilac.

Ima, pak, i onih koji veruju da je pomoću tračica koje Kloi koristi moguće postići ovako neverovatnu transformaciju. Tome u prilog govori i činjenica da su mnoge žene u komentarima ispod njenih snimaka ostavile poruku da su naručile tračice koje i Kloi koristi kako bi postigle mladalački izgled.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Masaža koja vraća sjaj i mladalački izgled kože: Sa svojih 10 prstiju izbrišite godine sa lica

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota