• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sofija Riči je epitom "tihog luksuza": Rekreirajte njene stajlinge sa medenog meseca

Vreme čitanja: oko 2 min.

Besprekorno, uredno, bez isticanja logotipa

  • 0

Sofija Riči je najnovija "it-girl" u svetu mode. Nedavno je postala viralna na društvenim mrežama zbog svog raskošnog venčanja na jugu Francuske, a to je takođe navelo sve da primete njen besprekoran stil. Sofija je oličenje trenda "tihi luksuz" i poznata je po svojim šik, lakim, nenametljivim ansamblima sa pametnim krojem.

1. "Šanel" klasika

Sofiju redovno možemo videti kako nosi "šanel" komade, što je sasvim očekivano, jer je brend u skladu sa njenim ukusom u sofisticiranosti i jednostavnosti. Ipak, ne brinite; ne moramo svi da imamo pristup dizajnerskim komadima da bismo rekreirali prepoznatljivi izgled "šanel" devojke.

Možete sebi nabaviti ekonomičnu haljinu od tvida ili blejzer i suknju od tvida, nabaciti sandalete sa niskom petom i spremne ste.

2. Dan na plaži

Nakon svog venčanja, Sofija je ulepšala "Instagram" svojim fotografijama sa tropskog medenog meseca. Ova opuštena odeća za plažu se lako može iskopirati kako biste izgledali u skladu sa trendom i bili spremni za vreo letnji dan. Njena "prada" košulja sa dugmićima može se imitirati sa bilo kojoj plavo-belom dugačkom haljina/košuljom na pruge.

Što se tiče njene "prada" heklane torbe, trenutno na tržištu postoji mnoštvo sličnih heklanih torbi. Najbolje bi bilo da posetite sekend hendove u potrazi za nečim takvim. Nikad se ne zna, možete naleteti i na autentični komad brenda visoke mode.

3. Neutralno bež

Sofija izgleda fantastično u naizgled običnoj haljini. Ne samo da ova silueta izdužuje građu, već su glatko krojenje i kaiš izabran sa ukusom suštinski znaci tihog luksuza. Da biste dobili jeftiniju varijantu, možete uzeti neutralnu vunenu suknju i upariti je sa neutralnim, laganim džemperom za prefinjen, ali udoban ansambl.

4. Šik hekleraj

Heklani komadi su trend leta od 2022. godine, a ove godine je i dalje snažan. Sofija nudi eleganciju obasjanu suncem u ovoj maksi haljini. Divna stvar kod heklanih odevnih predmeta je to što se samo zbog dobrog rada ističu, pa makar to bili i jednobojni komadi.

Ovaj model nosi sa "mini keli" torbom u smeloj ružičastoj boji koja pravi kontrast sa bojama na haljini. Njena prepoznatljiva elegantna frizura pokupljena šnalom je jednostavan način da imate lepo stilizovanu kosu, a da frizura ne bude "previše", kako bi se haljina istakla.

5. Večerna elegancija bez napora

Sofijina odeća za medeni mesec bila je u svakom trenutku besprekorna, a znamo kako je teško izabrati prave komade za putovanje.

Ova kombinacija za večeru kraj obale dokazuje da haljina nije jedina opcija kada birate romantiku,

Ova prozračna, graciozna odeća, koja u srži obuhvata njen stil, može se po pristupačnoj ceni rekreirati sa lanenim pantalonama, trikotažnim belim gornjim delom na jedno rame i dodacima po vašem izboru.

6. Zauvek džins

Nikada ne možete pogrešiti sa dobrim farmericama i belom majicom - to su osnovni elementi svakog kapsula ormara i to sa dobrim razlogom. Kada ste u nedoumici, nabacite ovu klasičnu kombinaciju farmerki i ležerne, čiste bele majice, a ako želite da je modernizujete, možete da se odlučite za kroj poput Sofijinog.

Najvažnije je da je džins ležeran i da nije "skini" kroja, jer ravnim krojem ili nešto širim postižete izgled poput Sofijinog.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota