• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imamo kraljicu slip-haljina: Hejli Biber u najromantičnijem vintidž komadu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Leto je u znaku ovog modnog komada

  • 0
Hailey Bieber, Hejli Biber Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slip-haljina je odavno postala klasični letnji komad, a njegove ljubiteljke su sve dame - od Kejt Mos do Rijane. Sada se Hejli Biber takođe priklonila trendu, odlučivši se za starinski model iz 90-ih, dok je bila na večeri u Los Anđelesu tokom vikenda.

Delo brenda "Villa Amour Vintage", bela haljina bez bretela, sa delikatnim čipkanim gornjim delom nalik negližeu, savršeno je u skladu sa ovosezonskim potpuno belim trendom. Hejli Biber je već romantičnoj noti dodala bele nanule sa kaišićima i jedan upečatljiv detalj u vidu nanogice sa cirkonima.

Ovo je savršen letnji stajling za proslave ili izlazak na romantičnu večeru sa partnerom. A Hejli je osvojila ulice Los Anđelesa šetajući u njoj, sa kesama iz šopinga.

Međutim, to nije jedina starinska haljina boje slonovače koju je Biber nosila prošle nedelje: manekenka je takođe nosila arhivsku mini-haljinu Džona Galijana za izlazak sa suprugom Džastinom u sredu. Ponovo je iskombinovala haljinu sa svojim "femme" papučama - očigledno novim elementom u njenoj kolekciji cipela,.

Ipak, Hejlin najnoviji dodatak njenoj vintidž kolekciji još jednom pokazuje trajnu moć slip-haljine. Bilo da se nosi sa štiklama ili patikama, možda će biti najsvestraniji komad vaše garderobe ovog leta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ako želite da imate negovano lice kao Hejli Biber, evo trika

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota