• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija bira izgled iz 50-ih sa najrevolucionarnijim dekolteom leta: Nikad romantičnije izdanje

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 2
Kraljica Leticija Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kralj Felipe i Kraljica Leticija pojavili su se juče u Kraljevskoj palati povodom inauguracije Galerije kraljevskih kolekcija, glavnog instrumenta za projekciju kulturne delatnosti nacionalnog nasleđa, institucije zadužene za njegovo upravljanje i poprište velikog bogatstva i raznolikosti Kraljevskih kolekcija.

Prilagođavajući se visokim temperaturama, kraljica Leticija se pohvalila elegancijom i stilom koji joj i nije toliko karakterističan. Atraktivniji je i senzualniji.

Leticija se odlučila za haljinu u stilu holivudskih glumica. Očekivali smo da ćemo videti jedan od njenih uobičajenih elegantnih izgleda, ali ovog puta je poželela da iznese svoju najspektakularniju verziju, a dizajn potpisuje Karolina Erera.

To je duga haljina, sa raširenom suknjom, gornjim delom nalik na korset sa bretelama i dekolteom u obliku srca sa crno-belim printom cveća i dobrom skalom sivih boja. Ako vam se stil dopao, moramo da vas obavestimo da ovaj čudesni komad pripada prošloj kolekciji venecuelanske dizajnerske firme, zbog čega se više ne prodaje na veb-stranici firme. Mada, ako ste radoznali, prvobitna cena je bila ni više ni manje od 1.900 evra.

Tako je za ovaj poseban događaj kraljica odlučila da iznenadi jednom od svojih najboljih akvizicija do sada. Elegantna koktel-haljina se ističe, uglavnom, svojim laskavim dekolteom, a kroj je nalik haljinama iz 1950-ih. Pun efekat je postignut zahvaljujući desenu sa potpuno pripijenim steznikom i izraženim dekolteom sa drapiranim dvostrukim slojem - najrevolucionarniji izrez kraljice Ane iz 17. veka.

Ne zaostaje ni donji deo odevnog predmeta - deo sa sofisticiranom midi raširenom suknjom sa kaišem završenim u mašnu kako bi još lepše pristajao u predelu struka i postigao najlaskaviji optički dojam u obliku peščanog sata.

Što se tiče dodataka, kraljica Leticija je svoj stilski pogodak upotpunila elegantnim i minimalističkim crnim salonkama sa potpeticom koje se uklapaju sa klač-torbom. Dok se, kao i obično, odlučila samo za velike srebrne minđuše koje su haljinu Karoline Erere ostavile u glavnom fokusu.

Ipak, ne možemo a da ne primetimo da je sa šminkom i frizurom otišla korak dalje. Lokne su raskošnije, a šminka je i dalje u zemljanim tonovima, ali daleko jača nego inače.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Majstor

    26. jul 2023. | 12:26

    Dobro je,pomislio sam da će proći dan bez nje!!!

    Podelite komentar

  • emma

    27. jul 2023. | 13:49

    😂😂😂😂😂

    Podelite komentar