• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija prihvatila barbikor estetiku: Ćerke Leonor i Sofija usklađene u boho stilu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka im je najbolji modni uzor

  • 1
Kraljica Leticija Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Članovi španske kraljevske porodice svakog leta odmor provode u Palma de Majorci, gde vrlo rado posećuju lokalne događaje i manifestacije.

Tokom prvog zvaničnog pojavljivanja bili su u punom sastavu, kralj i kraljica sa svojim ćerkama princezom Leonor i infantom Sofijom. Njih četvoro su posetili ​​baštu Alfabija, u Bunjoli, verovatno jednu od najlepših privatnih bašta na svetu.

Malo je takvih idiličnih mesta za organizovanje porodičnog letnjeg izleta: šetali su između avenija, stabala jasmina i narandže, fontana, lokvanja i fontana.

Kraljica Leticija iznenadila je svojom barbikor haljinom. Još jednom je pokazala svoj istančan ukus, obukavši haljinu fuksija roze boje u najčistijem barbi stilu sa raširenom suknjom, bretelama i naglašenim dekolteom. Midi dizajn iz 2020, koji je potpisao Adolfo Dominges, Donja Leticija do sada nije nosila.

Haljinu je iskombinovala sa plažnom torbom od slame brenda "Audali" sa Majorke i ravnim espadrilama na pertlanje u kojima je takođe vidimo prvi put.

Na ovaj način Leticija se još jednom pokazala kao verna pratilja trendova koje usađuje i svojim ćerkama.

Mlade devojke su se ponovo pojavile u idealnim letnjim haljinama. Prestolonaslednica se odlučila za zelenu, a njena sestra za etno-print.

Ako je nešto postalo jasno, onda je to da i princeza Leonor i infanta Sofija imaju veoma dobrog uzora koji im sigurno pomaže da pronađu stil u kome mogu da se osećaju prijatno bez žrtvovanja elegancije i sofisticiranosti.

Za ovo prvo zvanično pojavljivanje, infanta Sofija odabrala je mini-haljinu sa etno-printom francuskog brenda "Ba&sh", firme koju do sada nismo videli u kraljevskoj garderobi.

Glamurozan i boho kratki model je od viskoze i veoma je prijatan za nošenje. Sa dugim rukavima i blagim "V-izrezom", elegantan je i opušten u isto vreme.

Sofija se odlučila za omiljeni model obuće - espadrile sa platformom i sa tračicama.

Sa druge strane, prestolonaslednica je odabrala haljinu srednje dužine, koja se izdvajala zbog dugačkog niza dugmadi obloženih tkaninom na prednjoj strani. Ova dugmad počinju tek na kraju naglašenog V izreza i produžavaju se do dna haljine.

Sa širokim kratkim rukavima i viskoznom tkaninom, princeza je želela da unese jednostavnost kao i mladalački duh u ovo prvo letnje zvanično pojavljivanje.

Možda i najprijatnije iznenađenje je kralj Felipe koji uspeva da i u opuštenijim ansamblima zadrži kraljevsku prefinjenost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I moda ume da govori: Lepeza je nekada imala "tajni jezik"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • #

    1. avgust 2023. | 17:17

    kako se na špansko jeziku kaže Letizia = Letisia ili Leticija ?

    Podelite komentar