• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prodala je kuću da bi imala para za operacije: Sad živi u kombiju i divi se svom izgledu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Na kraju se sve svelo na produženi lifting lica, podizanje vrata, podizanje usana i transfer masti sa butina

  • 0

Samopouzdanje - ovo je možda najočigledniji razlog zbog kog se žene podvrgavaju plastičnoj hirurgiji. Ali samopouzdanje dolazi u svim oblicima i veličinama; ne radi se uvek o usvajanju unapred određenog standarda lepote. Često i jednostavna hirurška intervencija čini vidnu razliku u omogućavanju ženi da se oseća najbolje.

Jedna 50-godišnja žena otkrila je da je prodala svoju kuću sa tri spavaće sobe i imanje u Arizoni kako bi mogla da priušti hirurške intervencije vredne 14.000 dolara, navodi "South West News Service", a prenosi "NY Post".

Keli Bizli, blogerka koja živi u Kaliforniji, sada živi u kombiju otkako je prodala svoju kuću, ali ima novo lice kojim se ponosi i želi da anulira predrasude u vezi sa plastičnom hirurgijom.

- Oko 48. lice je počelo brzo da mi "pada". Promene su bile zapanjujuće - otkrila je Keli.

Tvrdila je da fileri, koje je stavljala poslednjih 15 godina, neće napraviti razliku, pa je prodala sve što je imala kako bi otišla korak dalje.

- Rezultati su iznad onoga što sam očekivala. Nisam očekivala da ću izgledati mlađe. Volim svoj izgled i izgledam najbolje što mogu - dodala je Bizli.

Ova 50-godišnjakinja je objasnila da kada je došla do zaključka da želi da uradi proceduru, lokalni plastični hirurzi su procenili da će operacije koštati od 50.000 do 60.000 dolara.

@thervchickadee Here’s my version 2.0. Living my best life out here!! If you want it, GO for it. NO SHAME! 😘💕 #facelift #necklift #blepharoplasty #liplift ♬ Makeba - Jain

Zatim je na društvenoj mreži "TikTok" videla ženu koja je obavila proceduru u Tihuani u Meksiku za samo 14.000 dolara i dobila odlične rezultate, tako da se Bizli pridružila "Facebook" grupi, odnosno organizaciji koja pomaže drugima da organizuju svoje plastične operacije u Meksiku.

Počela je da razmatra iskustva drugih žena i odlučila je da se prijavi za termin. Bizli je obaveštena o slobodnom terminu prošlog januara, ali se nije osećala spremnom.

- Mesec dana kasnije, imali su još jedan termin. Rekla sam sebi - hajde da uradim ovo. Bilo je to 14. februara - srećan mi Dan zaljubljenih.

Bizli je otputovala u Tihuanu 13. februara, samo dan pre nego što je otišla pod nož, i pretrpela četiri sata dugu operaciju, koja je uključivala uzimanje masti sa njenih butina i stavljanje u usne i lice.

Na kraju se sve svelo na produženi lifting lica, podizanje vrata, podizanje usana i transfer masti sa butina.

Provela je šest dana oporavljajući se u hotelu u Tihuani, a zatim se vratila u SAD.

- Probudila sam se sa glavom umotanom u džinovski zavoj. Odmah sam počela da se slikam.

Ona je tvrdila da nije osećala nikakav bol, već da je osetila samo nelagodnost. Za sada obožava svoj novi izgled, iako je priznala da je potrebno neko vreme da se navikne na promene.

- Posle otprilike nedelju i po dana doživala sam manje lep trenutak. Vašem mozgu je teško da se prilagodi vašem novom licu.

@thervchickadee Ima really ruffle some feathers now!!! 😜 #facelift #haters #hatersgonnahate ♬ original sound - The Rv Chickadee

Ali sada veruje da je procedura "izbrisala" 20 godina sa njenog lica. Čak je rekla da joj se više sviđa njen izgled sada nego kada je imala 30 godina i da se ponovo zabavlja šminkajući se.

Bizli želi da podeli svoje iskustvo u nadi da će zaustaviti predrasude u vezi sa plastičnom hirurgijom.

- Ako radimo ovo previše, sujetne smo ili nesigurne. Ako ništa ne radiš, ne šminkaš se ili ne friziraš, kažu "zapustila si se". Radiću ono što želim. Zašto ne živite najneverovatniji život? Deo toga za mene je plastična operacija - zaključuje ova žena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Barbi nos je u trendu, ali operacija ne uspeva na svakom licu: Evo zašto se to događa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota