• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od najstarije do najmlađe članice španske kraljevske porodice: Sa boho stilom se ne gubi elegancija

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija i njene ćerke su ponovo oduševile modnim izdanjima

  • 0
Španija kraljevska porodica Foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Gotovo je tradicija da kralj Felipe VI učestvuje na regatama tokom svog boravka na Majorci, događaju koji okuplja kraljevsku porodicu, na ovaj ili onaj način: ponekad u luci, ponekad da proslave događaj. Tako je bilo i sinoć. Kralj i kraljica, u pratnji ćerki, princeze Leonor i infante Sofije, kraljice emeritus i njene sestre Irene od Grčke, proslavili su drugo mesto koje je osvojio Don Felipe na brodu "Aifos" u jednom od najpoznatijih restorana na svetu.

Ako je neko pokazao da članica kraljevske porodice može da nosi boho stil bez gubitka trunke elegancije, to je definitivno kraljica Leticija od Španije.

Leticija je izgledala blistavo u crvenoj midi haljini. Model sa diskretnim, ali važnim boho akcentima zahvaljujući lepršavoj suknji i drapiranim detaljima koji umanjuju njenu formalnost izvanredno joj je pristajao.

Ovo ne bi bio savršen boho izgled da ga kraljica Leticija nije iskombinovala sa ravnim sandalama. Jedan od svojih omiljenih brendova cipela, "magrit" rado nosi, a ovaj model je na njoj viđen još 2011. godine, uz mnogo ležerniju odeću koja se sastojala od belih farmerki i bluze. Ovim papučama kraljica potvrđuje da ne samo da ume da odlično nosi boho, već i da se s vremena na vreme odvaja od štikli.

Kao jedini aksesoar nosila je torbu sa klač torbicu takođe boho printa. Što se tiče njene glamuroznosti, u poslednje vreme iznenađuje veoma opuštenim i letnjim stilom, ističući preplanulu kožu i blistavu dugu talasastu kosu.

Obe ćerke izabrale su haljine sličnog kroja i boho šik stila, sa kratkim rukavima, V-izrezom i naglašenim strukom. Slično, ali drugačije. Princeza Leonor pribegla je jednoj od svojih omiljenih boja ove sezone, zelenoj, koju je nosila tokom svojih poslednjih javnih nastupa. S druge strane, infanta Sofija je više volela upečatljiviji print, koji se poigravao sa zelenom i ljubičastom.

Obe su se odlučile za espadrile sa platformom i dugačkim trakama za vezivanje - sada već dokazano omiljenom obućom članica španske kraljevske porodice.

Haljinu poput one koju nosi princeza Leonor odabrala je i njena baka, kraljica Sofija, kojoj su unuke, veoma ljubazne prema njoj, pomagale da prošeta pri izlasku iz restorana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I moda ume da govori: Lepeza je nekada imala "tajni jezik"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota