• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbacila je trendove koje prate mnoge devojke i postala prava dama: "Ovo je moj viši nivo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada cveta u sasvim drugačijem svetlu

  • 1

"TikTokerka" Antonija Hajem je oduševila internet svojom transformacijom izgleda, stila i načina na koji sada živi.

Na društvenim mrežama deli savete kako da živite sa stilom i da uvek izgledate kao dama. Ne stideći se dana kada je preterivala sa vladajućim trendovima, pokazuje svoje slike od pre i kako sada izgleda. Od tada njen profil @antoniahigham dobija svakodnevno sve više pratioca.

Na svom primeru govori koji su joj koraci pomogli da promeni svoj stil, shvativši da nije sve što je moderno stvoreno za nju i videla je lepo u nečemu manje popularnom.

Naime, snimci koji su je "proslavili" na internetu, napravljeni su od njenih slika pre i sada. Pokazuje da je ranije preterivala sa filerima za usne, samopotamljivanjem, ogromnim veštačkim trepavicama, jakom šminkom i na kraju sa odećom koja je morala da bude u kratkom i uskom kroju.

@antoniahigham Replying to @It’s Kathy The first three steps I took to level up 🤍 #levelup #elegancetips #oldmoney #oldmoneyaesthetic #elegantlady #classystyle #glowup #viral #foryoupage #transformation ♬ Play with Fire (feat. Yacht Money) - Sam Tinnesz

Velika suprotnost u odnosu na nju sada, kada izgleda kao članica neke kraljevske porodice. Kosa uvek u urednim valovima, a užitak je ponašla u damskom, elegantnom i klasičnom stilu oblačenja, sa delikatnim detaljima. 

Navela je da je odbacila samopotamnjivanje, ali i filere za usne i da je sa time već napravila veliku razliku. Ostali koraci su sami naišli, kada je krenula da se oblači u ovom novom stilu, koji ju je potajno uvek privlačio, ali ju je reč "trend" uvek odvraćala od toga da promeni bilo šta.

Korisnici koji su naišli na ove videe, za Antoniju imaju samo reči hvale. Govore joj da nikada nisu videli lepšu transformaciju i da je "malo reći da je sasvim drugačija osoba".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lepota i šarm koji osvajaju: Ana Berić je nova zvezda "Telegraf Editorijala"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari