• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljevska porodica u pohodu na "Barbi" film: Princeza Sofija verna roze trendu, a Leticija ravnoj obući

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obučeni u ležernu odeću i zaštićeni timom obezbeđenja, jezgro španske kraljevske kuće izabralo je da pogleda ni manje ni više nego film "Barbi"

  • 1
Queen Letizia, Kraljica Leticija Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kralj Felipe i kraljica Leticija odlučili su da uživaju u slobodnim danima bez zvaničnih pojavljivanja odlaskom u bioskop, u pratnji svojih ćerki i kraljice emeritus Sofije.

Njih dvoje su potpuno iznenadili stanovnike Palma de Majorke tako što su se sasvim prirodno pojavili sa svojim ćerkama i Donjom Sofijom u jednom od bioskopa u glavnom gradu Balearskog ostrva, izazvavši, naravno, veliku pometnju među prisutnima.

Obučeni u ležernu odeću i zaštićeni timom obezbeđenja, jezgro španske kraljevske kuće izabralo je da pogleda ni manje ni više nego film "Barbi", kako piše "Vanitatis".

Međutim, kao što smo videli na fotografijama, jedina koja je odlučila da poštuje nezvanični "dress-code" filma bila je princeza Leonor. Prestolonaslednica je za ovaj događaj odabrala satenski midi model sa laganom siluetom, suptilnim V-izrezom i dugim rukavima u roze boji. Razigrano, lepršavo i tako barbi!

S druge strane, ostale tri žene su radije odlučile za prave letnje tonove i dizajn.

Leticija je obukla košulju koju svaka dama mora da ima u svom ormaru. Pored običnog modela, dobro je imati i jedan satenski, "oversized" model, za situacije kada je dovoljno da obučete cigaret pantalone i takvu košulju i osvojite dan.

Infanta Sofija se odlučila da ostane verna svom novootkrivenom boho stilu, pa je tu opet haljinica/kombinezon sa cvetnim printom i drugim motivima. Za nju i sestru su espadrile nešto u čemu se osećaju najkomfornije, dok se kraljica Leticija na ovom letovanju odmara od štikli u potpunosti, pa nas iznenađuje kolekcijom papuča i baletanki.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • BASA

    11. avgust 2023. | 10:52

    Kralj Felipe , pravi Šmeker !

    Podelite komentar