• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović dominira na društvenim mrežama: Pokazala miks svojih najdražih odevnih kombinacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Ana ne maši - nekad je to bio tenis, a sad je moda; svaki autfit joj je pun pogodak

  • 1

Ana Ivanović je školski primer kako jedna dama treba da se predstavlja: prirodna lepota, vedra energija, telo o kom vodi računa, negovanje porodičnih vrednosti, obrazovanje, i, naravno, smisao za modu.

Bivši teniski as, danas uspešna biznis-žena, voli prefinjenu jednostavnost. Ona se ne boji da eksperimentiše bojama, ali je uvek odana krojevima koji ističu njenu siluetu, ali ne stavljaju atribute u prvi plan.

Na svom "Instagram" profilu podelila je video-snimak na kom pozira u različitim kombinacijama, navodeći "kako su šorts i blejzer njen najdraži izbor za leto".

Ana je prvo obučena u krem varijantu: duži šorts, klasična prljavo-bela majica i blejzer. Prljavo-bele patike uparila je sa majicom, a bež torbu skupocenog brenda sa ostatkom autfita. Od aksesoara ponela je crne naočare.

Potom se presvlači u crno-belu majicu i crni šorts, a to kombinuje sa crvenim štiklama i crnom torbom, dok naočare i blejzer ne menja.

Ana je zatim uparila svilenu bluzu boje lavande sa sakoom iste nijanse,  zajedno sa bež šortsom, dok je ostatak autfita bio u crnoj boji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Od narednih modnih kombinacija izdvojili bismo fantastičnu crno-belu bluzu na tufne sa V-izrezom, koju je uparila sa žutim blejzerom. Veoma smela kombinacija! I za kraj, tu je plavo-bela košulja spojena sa braon blejzerom.

Ivanović je ovim potezom pokazala kakav je maher kad je u pitanju igranje sa bojama i spajanje istih odevnih u komada u različite modne kombinacije - što na kraju i jeste definicija dobrog ukusa.

A koja kombinacija se vama najviše dopada? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Zdravo svete!": Ana Ivanović podelila snimak koji je raznežio sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Dasa

    15. avgust 2023. | 15:54

    Visoki stil,prirodna lepota i prelepi osmeh...oduvek je ono sto krasi nasu Anu!

    Podelite komentar