• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim Kardašijan odlično stoji nova bob-frizura: Deluje li vam podmlađeno?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je pokazala svoju novu kolekciju za sopstveni brend donjeg veša, Kim je debitovala i sa novom šik frizurom

  • 2
Kim Kardašijan nova frizura Foto: Profimedia

Oštra i super drska, bob je ultra kratka forma klasične frizure. Krajevi se nalaze između dužine jagodice i brade i jedna je od najboljih frizura za naglašavanje strukture kostiju lica.

Da je samo dugačka kosa epitom ženske lepote odavno nije pravilo koje važi u tom svetu, iako se to ne bi baš moglo reći po sve većem broju ponude i potražnje nadogradnje. Ipak, ako žena koja je promenila sve boje, stilove šišanja i dužine kose nosi bob do brade, to nas onda tera da se zapitamo da li je ovo više od letnje frizure.

U svojim "Instagram" pričama, Kim Kardašijan je objavila seriju video-zapisa. Kada je pokazala svoju novu kolekciju za sopstveni brend donjeg veša, Kim je debitovala sa novom šik frizurom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SKIMS (@skims)

Kim je tokom godina imala slične šik bob ili paž frizure, ali nikada tako kratko kao što je sada slučaj. Sjajne zaobljene ivice i zakrivljene linije su ono što definiše izgled boba u obliku pečurke. Pa, iako su mnoge poznate dame nosile bob pre Kim, jasno je da njoj stoji zbog isticanja strukture lica, koju dugačka kosa nikada ne može tako da naglasi.

Kim kao neko ko ima istaknute jagodice, bradu i vilične kosti i treba da nosi kraće frizure, a da ne govorimo koliko samo jedno šišanje može da podmladi bilo koga.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Maja

    17. avgust 2023. | 11:38

    Ista Madona ... samo dijastema izmedju zuba i eto je Madona iz mladjih dana - naravno. Ipak meni se dopada frizura kako joj stoji... mozda da je sasvim kratka ali ovako deluje ustogljeno kao serpu da ima na glavi.

    Podelite komentar

  • Super Srbin

    17. avgust 2023. | 13:43

    Pre je izgledala ženstvenije.

    Podelite komentar