• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šarliz Teron odbija da se podvrgne holivudskim standardima lepote: Volim što moje lice stari

Vreme čitanja: oko 2 min.

Holivudska glumica izjavila je da neće da se potčini određenim konceptima koji vladaju u svetu poznatih

  • 3
Charlize Theron Šarliz Teron Foto: Tanjug/AP

Šarliz Teron (48) glumica je koju mnogi smatraju oličenjem lepote i jedna je od najprirodnijih umetnica u svetu Holivuda.

Za većinu nas je proces starenja nešto strašno i trudimo se da ga usporimo. Međutim, prema rečima lepe Južnoafrikanke, to je besmisleno i ona lično voli kako joj lice stari.

- Moje lice se menja, i volim što je tako i što lice stari. Ali ljudi misle da sam imala zatezanje lica jer se pitaju šta sam to uradila. Moram da ih opovrgnem jer se to nije dogodilo - rekla je Šarliz prenosi "Allure".

Priznaje i šta prezire kada se priča o lepoti.

- Uvek sam imala problema sa činjenicom da muškarci u godinama vole fina vina, a žene vole rezano cveće. Prezirem taj koncept i želim da se borim protiv njega, ali takođe mislim da žene žele da stare na način koji im odgovara - rekla je ona jasno.

Priznala je da se više u karijeri neće podvrgnuti nekim drastičnim promenama tela.

- Nikada više neću snimati film za čije potrebe ću morati da se ugojim 20 kilograma. Sada sam u godinama kada to neće moći tako lako da se skine. Nažalost, to sam uradila kada sam imala 43 godine i posle toga sam godinu dana pokušavala da se vratim na moju kilažu, da sam na kraju nazvala lekara i rekla da mislim da sam bolesna jer ne mogu da smršam. Međutim, podsetio me je da sam u nekim godinama kada to teže ide - iskrena je Šarliz.

Prema njenim rečima, kada smo mlađi, sve je nekako lakše, a ona ako, ne propusti tri treninga u teretani, ne može da hoda jer primećuje da se ugojila. Zbog toga je njena stilistkinja često imala problem kako da je obuče za premijere nekih filmova.

Nažalost, svi starimo i moramo proći kroz taj proces. Lepa Šarliz je priznala da neće pasti pod uticaj estetskih operacija već da će pustiti da normalno stari.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Moto Šarliz Teron za miran život: Za sreću joj ne treba muškarac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Miki

    22. avgust 2023. | 17:54

    Ehh Charlize. Vole bih da ostarimo zajedno. Tvoj ja. 😍😍😍

    Podelite komentar