• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uživajte i nakon povratka s mora: Negujte se u VTMN Natural Beauty Concept-u, oazi mira

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tim visokoobučenih stručnjaka vodiće računa o svim vašim potrebama

  • 0
Vitamin (VTMN) Natural Beauty Concept Foto: Promo/Jelena Jakovljević

More, plaže i odmor nesumnjivo svakome prijaju, ali spokoj koji tamo nađemo ne mora da se završi s povratkom u svakodnevicu. Naprotiv, još je potrebniji, i za lepotu tela, i za unutrašnji balans.

Ukoliko ste se vratili sa letovanja, potrebna vam je dodatna nega lica i tela kako biste oporavili kožu. I naravno da želite najbolju negu.

Tim visokoobučenih stručnjaka vodiće računa o svim vašim potrebama uz korišćenje premijum prirodnih proizvoda i na taj način možete da izaberete pravi tretman koji će baš vama najviše prijati.

Salona Vitamin (VTMN) Natural Beauty Concept je, stoga, pravo mesto gde će se pobrinuti o vašem kompletnom izgledu i osećaju. 

VTMN Foto: Promo

Holistički pristup svakom klijentu i široki spektar usluga iskusnog i profesionalnog tima VTMN Natural Beauty Concept-a  je sve što vam je potrebno, dok je enterijer salona, pritom, savršena oaza u ovim poslednjim vrelim danima. Mesto gde imate osećaj da ste otišli iz grada.

U ovom salonu možete da zakažete sve. Od masaže, tretmana za lice ili pak pramenova i manikira. Jedno je sigurno, u VTMN salonu ćete se odmoriti i relaksirati, a tim stručnjaka će zadovoljiti sve vaše potrebe. I to zahvaljujući kozmetičkoj liniji koja se bazira na prirodnim sastojcima i magaraćem mleku.

Organska prirodna kozmetika  "Calinesse"  je u potpunosti napravljena od magarećeg mleka, organskih ulja, cvetne vode i alpskih biljaka. Potpuno napravljen od prirodnih sastojaka, ovaj izuzetan brend,  savršeno se uklapa u koncept VTMN Natural Beauty.

Ako vam je potrebna relaksacija od svakodnevnog stresa, ovde možete da se opustite uz masažu i stručne savete. Ovo je mesto gde ćete povratiti  unutrašnji mir i spokoj. Specijalizovani tim  kozmetičara takođe može da vas posavetuje o antiejdžingu ili nezi lica.

A takođe možete da poverite svoju kosu vrhunskim frizerima koji zahvaljujući "Kerastase" kozmetici neguju kosu svojih posetilaca, spram njihovih potreba i tipova kose. Ova kozmetika ima visoko koncentrovane aktivne sastojke, složene molekularne komplekse, prijatnu teksturu i aromu, koje su upakovane u veoma elegantan dizajn.

Salon VTMN je otvoren svakog dana od 9 do 21 sat.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Maska za sjajniju kosu uz pomoć sastojka koji svi imate kod kuće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota