• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković nam je servirala savršenu dozu elegancije: Pensil suknja je neizbežan odevni komad svake dame

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dama je žena koja ima sve, a ne trudi se da to i pokaže - ta energija prosto "isijava"

  • 3
Jelena Đoković na pretpremijeri filma "Mudrost traume" Foto: Privatna arhiva

Kad kažemo reč dama, šta to uistinu znači? Po definiciji, dama je žena uzdignutog držanja, usavršenih manira, ljupke, ženstvene energije, visokog obrazovanja, izražene empatije i otmenog modnog stila. Jednostavno rečeno, epitom te reči je Jelena Đoković.

Ova žena vredna divljenja ne voli kad se u prvi plan stavljaju njena frizura i šminka, što je i opravdano jer je ona toliko više od toga - predana, željna promena, saosećajna, osvešćena i spremna da se bori za "bolje sutra".

Međutim, krasi je i nepogrešiv modni ukus, stoga ne možemo da odolimo i da vam ne pokažemo kako možete da izgledate kao dama najvišeg ranga, a da vam za to ne trebaju skupocene toalete.

Jelena se juče pojavila na pretpremijeri filma "Mudrost traume" i prvo što sam primetila jeste lakoća kojom se kreće. Zatim mi je pažnju skrenula njena garderoba - svetloplava košulja šireg kroja, tamnobež pensil-suknja i sandalete u sličnoj nijansi, savršeno isfenirana kosa i prirodna lepota koja samo obogaćuje onu koju nosi iznutra. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

A potom je Jelenina esencija "ukrala šou". Ušla je u salu samouvereno, a opet prizemljeno, kao "jedna od nas". Došla je da sa nama podeli svoje znanje, mišljenje, savete, ali i da dobije povratnu informaciju; uspela je da učini atmosferu prijateljskom.

A kako se vama dopada Jelenin modni odabir? Pišite nam svoje mišljenje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Predivan snimak Jelene Đoković: Uživa na raftingu u stilu Pipi Duge Čarape

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • NADA

    24. avgust 2023. | 16:10

    uvek je branim kada pišu nešto negativno o njoj,koliko je platila cipele itd....ima li mesta takvim pitanjima ,ona je supruga Novaka Đokovića,naš ponos i dika.izgleda da je problem što nema silikoneeeeee devojka je sjajna u svakom pogledu,hvala Vam što imate reči hvale za nju

    Podelite komentar

  • markoBG

    24. avgust 2023. | 10:54

    malo pametovanja pa onda poziranje , kao spontano i slucajno , toliko je izvestacena da to nije normalno

    Podelite komentar

  • Maja

    24. avgust 2023. | 10:52

    U ovom izdanju bas lepo izgleda i pristaje joj ovakav stil ... napokon nesto adekvatno obuceno( uvek je obucena kao da ide da proseta poted obale... izuzimam nekoliko tutorijala gde su je oblacili stilisti ) i sa njene strane jer je obicno" bezbojna i nekako nedefinisana "... ovo je zenstveno cak je i frizura lepa . Ovog puta odlicno.

    Podelite komentar