• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moćni blejzer: Modna igra Džej Lo najavljuje jesenje trendove

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromni blejzeri postali su neki od najlakših komada za kombinovanje bilo čega što imate u svom garderoberu i daju vašem modnom izboru elegantniju stilsku atmosferu

  • 1
Dženifer Jennifer Lopez Foto: MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Dženifer Lopez ponela je svoju tipičnu estetiku dok je odlazila sa večernjeg sastanka u Los Anđelesu u sredu.

Pevačica (54) bila je u skladu sa "biznis kežual" stilom jer je obukla belu bluzu koju je upasala u farmerke. Dodavši visinu svojoj silueti uz par crnih sandala sa visokom štiklom, Dženifer je sve začinila moćnim braon blejzerom.

Takođe ponela braon torbu za veče i dodala je svom izgledu moderne naočare za sunce.

Svi znamo da je blejzer najbolji prijatelj svake žene u kancelariji i van nje.

Za razliku od opuštenog krojenja, poznati modni dizajneri su se ove godine okrenuli tradicionalnijim siluetama na revijama jesen/zima 2023, dovodeći moćne blejzere u prvi plan.

Ogromni blejzeri postali su neki od najlakših komada za kombinovanje bilo čega što imate u svom garderoberu i daju vašem modnom izboru elegantniju stilsku atmosferu.

Šta treba raditi ove jeseni?

Zaboravite na odela, posvetite se isključivo kupovini dobrog blejzera. Izaberite neki u osnovnim bojama - crni, kamel, beli. Kupite sebi dobar džins sa širokim nogavicama, daleko će lepše izgledati od uskog ako ga kombinujete sa blejzerom. Izgledaćete "skuplje" i moćnije. Mada, farmerice sa uskim nogavicama možete nositi sa dubokim čizmama i tako ćete dobiti neverovatno vitku siluetu.

Pogledajte šta imate u svom garderobu - da li već posedujete plisiranu suknju, belu košulju i obične majice sa V-zrezom. Ako ne, bacite se u šoping.

Za nešto poznije jesenje dane potrudite se da kupite najmanje dva džemperića sa ovalnom kragnom. Moraju biti od što kvalitetnijeg materijala, kako se ne bi "ućebali", jer blejzer to može učiniti. Takođe, gledajte da budu što tanji kako vam se rukavi ne bi gužvali ispod blejzera.

Svoje letnje slip haljine nemojte sasvim odlagati. Obucite ispod njih nešto sa dugačkim rukavima, a preko blejzer. Nađite i dobar debeli kaiš i spremne ste za sve što vas čeka tog dana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Predlog outfita za koktel žurku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • 🥸

    24. avgust 2023. | 16:09

    Ovo sve na njoj visi i za dva broja vece

    Podelite komentar