• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ni kraljica Ranija ne može odoleti trendovima: I ona ima hit sandale leta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ni salonke, ni baletanke, ovo je novi kraljičin modni momenat

  • 0
Kraljica Ranija Foto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na slici koju je kraljica Ranija objavila na svom "Instagramu", pokazala je šik par "chunky" crnih sandala koje su mogle da se vide u svim prodavnica obuće prethodnog i ovog leta.

Kraljica Ranija od Jordana je skoro stalno na našem modnom radaru kada su u pitanju žene kojima se divimo i koje umeju da postave trendove.

U Ranijinoj najnovijoj objavi na "Instagramu", podelila je više fotografija sebe, svog supruga kralja Abdulaha II, kao i sina i ćerke, princa Hašema i princeze Salme.

- Leta su slađa sa vama.. Tako sam zahvalna - napisala je ona.

Međutim, nismo mogli a da ne primetimo da je kraljičina odeća zaista nešto drugačija, jer je nosila jedan od najvećih trendova obuće i haljinu midi dužine.

Preko crne midi slip haljine obukla je prsluk sa velikim rajsferšlusom na sredini. Kako je prsluk imao malo punjenje u naramenicama, gornji deo automatski izgleda šire, pa joj je bila potrebna obuća koja je nešto upadljivija. Izbor je pao na "chunky" sandale, koje daju novu dimenziju ovom autfitu, čineći ga izbalansiranim, a samim tim ide u pravcu opuštenijeg izgleda u skladu sa trendovima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Ne samo da su ove sandale nesumnjivo super udobne, već su i izuzetno raznovrsne i uklapaće se u suštini sa bilo kojom odećom. Uparite ih sa haljinom ako idete na večeru ili ih uparite sa svojim omiljenim pantalonama širokih nogavica ili farmerkama za ležerniji izgled.

Postoji bezbroj stvari koje treba voleti u vezi sa ovim trendom obuće, ali one takođe mogu biti i modna zagonetka. Ako idete na elegantan i romantičan izgled, onda one ne treba da budu vaš prvi izbor,

Dok je kraljica Ranija pokazivala slike svoje preslatke porodice, fanovi su u komentarima hvalili porodicu. Uglavnom, obožavaoci su bili srećni kada su videli slike Hašima i Salme, jer njih dvoje nisu često u javnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđela Bucalo - studentkinja TMF-a i model

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota