• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Latte hair" je sve što želimo ove jeseni: Trend koji će se slagati sa našom prirodnom bojom kose i tena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj izgled nije samo univerzalan već i bezvremenski, napravljen i za tople letnje noći i za "zlatne sate" u onim savršenim zimskim popodnevnim časovima

  • 0
Hailey Bieber Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najnoviji trend koji je pogodio je zavladao svetom lepote je "latte hair" stil farbanja. Inspirisan viralnim trendom "latte" šminke koji trenutno kruži na "TikToku", "latte hair" se ogleda kroz bogate plavkaste, bronzane, biskvitne tonove koji dopunjuju vaš prirodni ten skoro neverovatnim sjajem. Ako želite prirodniju boju kose i besprekoran izgled, ovo je savršena boja koju možete isprobati ove sezone.

U znaku kafe kestenjaste boje, ovaj jedinstveni izgled se oslanja na mešavinu bronzanih, krem i karamelnih boja. Ukratko, topli, svetlucavi tonovi suptilno poboljšavaju ten, jer je to krajnja prednost ovog stila - suptilne promene koje se i te kako primećuju ako pogledamo celokupni izgled.

Ovaj izgled nije samo univerzalan već i bezvremenski, napravljen i za tople letnje noći i za "zlatne sate" u onim savršenim zimskim popodnevnim časovima.

To je onaj sjaj iznutra kose koji joj daje "latte" izgled.

Bež "latte"

Jedna od najsvetlijih nijansi "latte" kose je bež "latte" boja. Ova boja je više plava, nije previše topla i nije pepeljasta ili hladna. Sve u gađanju svetloplavog izgleda koji izgleda kremasto.

Mlečni "latte"

Ova boja je prirodna kremasta boja brineta koja je mešavina toplih karamelnih, mlečnih tonova koji upotpunjuju vaš ten i daju vašoj kosi vrhunski sjaj na suncu.

Mlečna čokolada "latte"

Boja mlečne čokolade je svetlija opcija dubokog bronzanog izgleda, ovo je savršeno za maslinaste tonove kože, posebno za žene sa zelenim ili smeđim očima. Ovo je super meka nijansa za održavanje, tako da preporučujemo da osvežite boju svakih šest do sedam nedelja kako biste zadržali svoju boju u svom najboljem izdanju!

Duboki bronzani "latte"

Ovo je tamnija braon i može biti prilično univerzalna za hladne i maslinaste tonove kože. Inspiraciju crpimo od Penelope Kruz iz 90-ih.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Besplatno podmlađivanje lica za samo 10 sekundi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota