• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Kalinić u isto vreme bira eleganciju i komfort: Maksi slip haljina za romantično veče

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za posebnu priliku, ako niste u minimalističkom raspoloženju, dopunite svoju slip belu haljinu nekim privlačnim nakitom

  • 0

Bela slip haljina je klasičan modni komad koji nikada ne izlazi iz mode. Bez obzira da li se oblačite za posebnu priliku ili tražite neobičan, ležeran izgled, one su savršen način da pokažete svoj lični stil.

Toga je vrlo svesna i Tamara Kalinić koja je ovakav model izabrala za jedan specijalan događaj na koji se uputila u pratnji svog verenika.

Sve je bilo u minimalističkom tonu - bele salonke preko kojih je padala haljina, blagi talasi, "hermes kelly" bela torba, sat i srebrna narukvica. S obzirom na to da je prilika bila svečanijeg tipa, haljina je maksi dužine i jedino čime se ističe su gola leđa sa ukrštenim trakama, nešto poput haljine koju je Svetlana Bjelan nosila na svom venčanju.

Ali, ne brinite, ukoliko želite da iskopirate ovaj izgled, a ne želite da pokažete toliko kože, postoje i modeli koji nemaju ovako dubok izrez.

Za posebnu priliku, ako niste u minimalističkom raspoloženju, dopunite svoju slip belu haljinu nekim privlačnim nakitom, poput ogrlice ili svetlucavih minđuša. Odvažni kaiš takođe može pomoći da definišete struk i dodate dodatni sloj stilskih detalja.

Za ležerniji izgled, birajte nešto kraće, midi modele i uparite svoju belu slip haljinu sa nekim klasičnim komadima teksasa. Možete odabrati da dodate teksas jaknu za hladnije dane ili da završite izgled nekim modernim "chunky" čizmama. Ne bežite od eksperimentisanja!

Bele slip haljine su takođe odlične za nanošenje slojeva tokom prelaznog vremena. Za ekstra udoban izgled, svoju haljinu prekrijte šik džemperom sa rolkom i neka sve bude u "nude" tonovima.

I dok još uvek traje sezona svadbi, sa slip haljinom nikada nećete pogrešiti, samo gledajte da ne bude bela. Iskoristite priliku da dok još uvek nosimo sandale svoj izgled podignete nekim upečatljivim potpeticama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Savršen stajling za letnje svečanosti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota