• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović vikend počinje razigranim i modernim stilom: Kratki boho kombinezon za večeri provedene u šetnji

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0

Letnji trend koji je zauzeo centralno mesto među modnim entuzijazistima je definitivno kratki kombinezon!

Ovaj razigrani i elegantni jednodelni model postao je broj jedan odabir za trenutke kada želite da se spremite na brzini.. Sa svojom svestranošću, udobnošću i neospornim trendovskim faktorom, kratke kombinezone u svoje garderobere uvrstile su i dame koje neguju sofisticiranu eleganciju, poput Ane Ivanović.

Prvobitno dizajnirani kao praktična odeća za decu početkom 20. veka, kombinezoni su brzo stekli popularnost zbog svoje udobnosti i lakoće kretanja. Međutim, sedamdesetih godina prošlog veka kombinezoni su doživeli preporod kao modni trend za odrasle.

Tokom ove ere, kombinezoni su postali razigran i moderan izbor koji su prihvatile poznate ličnosti i modne ikone. Oni su simbolizovali bezbrižnu i mladalačku estetiku, savršeno hvatajući duh slobode i samoizražavanja koji je definisao eru. Kombinezoni su viđeni u raznim živim bojama, smelim printovima i šarama koje upadaju u oči, odražavajući modne trendove tog vremena. Danas su evoluirali u kraće, praktičnije verzije.

Takav je i ovaj koji je Ana Ivanović odabrala za početak uzbudljivog vikenda. Sa braon/belim boho printom, lako je bilo dalje uklapati detalje. Za udobnost je odabrala i bele sandale u stilu rimljanki, a na kežual ton se nadovezala i neobavezna punđa.

Savremeni kombinezoni dolaze u nizu tkanina, krojeva i dizajna. Od lepršavih i boho-inspirisanih kombinezona do prilagođenih i strukturiranih opcija, postoji kombinezon koji odgovara svakoj prilici i individualnom stilu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Zdravo svete!": Ana Ivanović podelila snimak koji je raznežio sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota