• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdi Klum u zlatnim nijansama najavljuje jesen: Zašto volimo dvodelne setove?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komplet koji se sastoji od košulje i dugih pantalona na prvi pogled izgleda kao kombinezon, međutim obezbeđuje tanji, skrojeniji izgled u odnosu na jednodelni ansambl

  • 1
Heidi Klum Foto: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hajdi Klum je izgledala blistavo kad je stigla na snimanje takmičenja za talente u Los Anđelesu u sredu.

Uoči snimanja svoje emisije, manekenka je pokazala stilski izgled koji najavljuje jesen i trendove kojima se vraćamo. Nosila je dvodelni set sastavljen od košulje i pantalona sa širokim nogavicama. Sa belom osnovom i žutozlatnim detaljima donosi nam svestranost koju pružaju kompleti ovog tipa.

Uz svoj živopisni ansambl, nosila je i žutu "birkin" torbu.

Zlatnim sandalama poručila je da letu još nije kraj, ali je manikir najavio predstojeću paletu boja kojoj ćemo se prikloniti - crvena u svim nijansama.

Što se tiče dodataka, nosila je nekoliko reprezentativnih prstenova i zaštitila oči parom okruglih, zatamnjenih naočara za sunce. Plavu kosu, njen zaštitni znak, nije preterano stilizovala, dovoljno je bilo da se isfenira na ravno kako bi svaki pramen zasijao svojom nijansom plave i smeđe.

Komplet koji se sastoji od košulje i dugih pantalona na prvi pogled izgleda kao kombinezon, međutim obezbeđuje tanji, skrojeniji izgled u odnosu na jednodelni ansambl.

Prihvatite koordinaciju boja!

Ako vaš dvodelni set koji se podudara ima smelu, živopisnu boju ili razigrani print, neka to bude u centru pažnje; ali onda aksesoari i cipele moraju da budu neutralne nijanse, kako biste omogućili da komplet bude centralna tačka vašeg stajlinga.

Alternativno, ako je vaš set u neutralnoj boji, možete dodati šare kroz dodatke ili cipele da biste stvorili vizuelni konstrast.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Aleksandra svojom lepotom mami uzdahe: Otkrila je kako se neguje i koliko je posao manekenke težak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ocerupana kokos

    3. septembar 2023. | 19:22

    Posebno arogantno stvorenje koje je i sebe unovcila ! No polako izlaze na videlo situacije kojima nema opravdanja o ponašanju i teroru koji vrsi na tim devojčurama . Tretira ih kao sklave na kojima zarađuje i te jako dobru svotu . A na svakoj slici kak ocerupana kokos !

    Podelite komentar