• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna žena ostavila je Veneciju bez daha: Ona je Mišel Lami

Vreme čitanja: oko 1 min.

Premijere filmova "Ferari" i "Priscilla" ostaće upamćene

  • 1
Mišel Lami Venecija Foto: Tanjug/AP

Filmski festival u Veneciji se prati iz dana u dan, što zbog vesti o filmskim ostvarenjima, što zbog poznatih ličnosti koje posećuju festival.

I sve one se trude da pokažu svoju originalnost, eleganciju, glamur, do čega je kome stalo. Amal Kluni je svakim svojim prefinjenim stajlingom obeležila početak festivala, ali još uvek ima šta da priovuče pažnju na crvenom tepihu.

Tako je definitivno bilo na premijeri filma "Priscilla", kada se pojavila Mišel Lamije, francuska kulturna i modna figura, dizajnerka odeće, izvođač, filmski producent, supruga modnog dizajnera Rika Ovensa.

Ekstavagantna Francuskinja alžirskog porekla privlačila je pažnju svakim delom svoga izgleda. Marama-mreža na glavi, crna linija na čelu - njen zaštitni znak, zlatne navlake na zubima ništa manje nisu bile uočljive od crnih prstiju ili pak tamnih naočara koje su doprinele njenom nesvakidašnjem izgledu.

- Nikada ništa ne stavljam na kožu, ali su mi potrebne velike, debele olovke za oči, linija na čelu i prstima, jer su mi tetovaže postale plave - izjavila je za "Vog" ova umetnica, odgovarajući na pitanje o svojoj bjuti rutini. Istom priikom je istakla da sama pravi nakit, iako ima ogromne narukvice koje je pronašla pre mnogo godina na pijaci Portobelo. Baš takvih nekoliko krasilo je  i njene ruke u Veneciji.

Uska crna suknja iznad kolena i masivna bluza sivih tonova bili su odevni komadi koje je Mišel Lami iskombinovala sa crnim čizmama grubog izgleda. Mnoštvo prstenja pratilo je njen aksesoar i doprinosilo celokupnom utisku.

Mišel Lami je poentirala i na premjeri filma "Ferari", kada se pojavila u nešto svetlijim, zemljanim tonovima. Doninantna je bila njena kožna jakna kao i masivne cipele na platformu.

Mišel Lamije Foto: Profimedia

U galeriji u nastavku možete pogledati stajlinge drugih dama u Veneciji. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Hiljade ljudi uživalo na karnevalu u Veneciji nakon dve godine pauze: Kostimi su veličanstveni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Čitač

    9. septembar 2023. | 16:33

    Žena prosto ima problem. Pogrešno je ovakav izgled nazivati avangardom.

    Podelite komentar