• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne znam da li ću se pojaviti na crvenom tepihu": Bibi Reksa otkriva sa kojim se problemima susreće

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi je podržavaju i dosta njih joj se dive, ali ona je objasnila da "nije sve baš tako kako izgleda"

  • 1
Bebe Rexha Foto: Tanjug/AP

Pevačica Bibi Reksa je nedavno objavila video na "TikToku", u kom je želela da sa fanovima podeli ono što je muči.

Transformacije Bibi Rekse su ispraćene u medijima, ali i na društvenim mrežama. Tako, njena kilaža je odavno bila tema. Veliku podršku je dobila od fanova, ali ipak, Bibi je svesna da je večita borba javnih ličnosti sa osudama drugih.

U opisu videa na profilu @beberexha, napisala je kako je "anksioznost baš užasna" i na tu temu govorila u videu. Video je objavila veče pre nedavnih dodela VMA nagrada, navodeći da ne zna kako da prikupi snagu da se pojavi na istoj:

- Dodele VMA nagrada je uskoro, a mene je spopala velika anksioznost. Želim da započnem sa tim da sam pre svega veoma zahvalna na svemu što imam i na tome što sam uopšte pozvana na ovakav događaj, kao i na prilici da radim ono što volim. Samim tim, znam da kritika dolazi u paketu sa pojavljivanjem na ovakvim mestima, dakle sasvim sam svesna toga i sa tim sam se pomirila. Ipak, da, ponekad me uzdrmaju komentari, jer sam i ja čovek.

Ali, želela sam da popričamo o ovome, jer se srećem sa dosta ljudi i mnogo njih koje upoznam prokomentarišu nešto poput: "Obožavam što si toliko ponosna na svoj izgled i širiš pozitivnost vezano za krupnije žene, kao i to što imaš toliko samopouzdanja" - da vam kažem iskreno, sada se ne osećam toliko samouvereno. Toliko sam anksiozna i istresirana oko mog izgleda na crvenom tepihu. Verovatno se bojim komentara na osnovu mog izgleda i težine, zato što ne volim sebe toliko trenutno - govori pevačica.

Bibi je dalje navela da ne zna hoće li se pojaviti na ovom događaju, iako obožava haljinu, kao i sam događaj, na kom će slaviti nominacije sa kolegama i drugarima.  Za kraj je zatražila motivacione savete i trikove od svoih fanova i pratioca.

@beberexha Anxiety sucks ♬ original sound - BebeRexha

Bibi se uz pomoć motivacionih komentara ipak odlučila da zasija na ovom događaju i dan kasnije objavi kako se provela sa prijateljima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vežbe za one koji mnogo sede: Ispravite leđa i sprečite bol između lopatica

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Džontra

    18. septembar 2023. | 17:51

    Dokle ćete više pisati o ovim albanskim pevaljkama i srbomrzcima...zašto im uopšte dajete medijski prostor?

    Podelite komentar