• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija osim što reciklira kombinacije, bira i lokalno: Kako treba izgledati pri poseti operi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kombinaciju dodatno naglašava njen preplanuli ten

  • 0
Kraljica Leticija Foto: José Oliva / Zuma Press / Profimedia

Jedan od najiščekivanijih događaja na dnevnom redu kraljice Leticije je inauguracija nove sezone Teatra Real. Svake godine oko ovih datuma, kraljevska porodica posećuje madridsku pozornicu, a kraljica Španije, svake godine bez izuzetka, izaziva divljenje kod modnih entuzijazista.

Ono što iznenađuje jeste da je odlučila da ponovi jednu od najhvaljenijih haljina u svom ormanu, sa potpisom brenda "The 2nd Skin".

Uočavamo crni taft dizajn sa okruglim izrezom bez rukava i voluminioznom suknjom srednje dužine završenom mašnama od istog materijala, koja pripada kolekciji proleće-leto 2022. pod nazivom "Magna Magnolia". Nosila je ovu kreaciju na dodeli nagrada princeze od Asturije 2021, kada smo prvi put videli kraljicu kako paradira plavim tepihom pozorišta Kampoamor noseći ovu kreaciju Španaca Huana Karlosa Fernandeza i Antonija Burilja, koji stoje iza "The 2nd Skin". Već tada je kraljica Leticija dobila veoma dobre kritike, što zbog samog dizajna, što zbog činjenica da bira lokalno, piše "Vanitatis".

Ponovo je obukla haljinu nekoliko meseci kasnije, za još jedan važan događaj na kraljevskom dnevnom redu. Možda jedna od najrelevantnijih na institucionalnom nivou: večera koju su kralj i kraljica priredili međunarodnim liderima povodom samita NATO-a.

Kao i prvi put kada je ovaj ansambl nosila u Ovijedu, kraljica je dodala fini kaiš i upotpunila izgled nekim od najlepših cipela koje ima u svom ormanu. Mislimo na one brenda "Manolo Blahnik", popularno poznat kao "manolos", od crnog antilopa u kombinaciji sa vinilom.

Drugi vrhunski dodatak bila je torba italijanskog brenda "Bottega Veneta", koji većina pripadnica evropskih kraljevskih porodica čuva u svom ormaru. Pleteni model se prodaje u svim nijansama.

Što se nakita tiče, dona Leticija je nosila narukvicu iz kompleta sastavljenog od onih komada koje je kraljica Viktorija Eugenija, prabaka don Felipea, ostavila u svom testamentu, a koji nasleđuju sve kraljice.

Preplanuli ten je i dalje tu, što je učinilo da joj još lepše stoji haljina crne boje. Držala se braon tonova šminke i svoje klasične frizure.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Predlog outfita za koktel žurku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota