• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog Šeron Stoun ove jeseni kupujemo kožne komplete: Komadi koje možemo kombinovati bezbroj puta

Vreme čitanja: oko 1 min.

U skoro svakoj prilici bira prirodan izgled

  • 0
Sharon Stone, Šeron Stoun Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Šeron Stoun oduvek je važila za uglađenu damu koja pažljivo bira šta joj se od aktuelnih stilova i trendova dopada. Za nju ne važi ono što zovemo "aerodromski stil". Ona se ni za dugačke letove ne pojavljuje obučena u helanke i topove. Iako ova kombinacija koju je odabrala nije baš najudobnija za putovanje, svakako joj moramo priznati da je izabrala dobitnu jesenju kombinaciju.

Šeron Stoun nosila je od glave do pete braon kožni ansambl kada je u utorak stigla na aerodrom Milan Malpensa u Italiji.

Prošetala je terminalom dok je bila obučena u jaknu od napa kože, koja odgovara pantalonama, a na sve to su se savršeno uklopile kožne mokasine u identičnoj nijansi.

Mali tvist dolazi u obliku velike putne torbe starog italijanskog modnog brenda.

Iako se ne može poreći da su kožni kompleti privlačni, ne moraju nužno da se nose kao stejtment komadi. Kao i farmerke, ovi kožni donji delovi imaju raspon kada je u pitanju kombinovanje. U stvari, iznenadili biste se koliko opcija u rotaciji stilova imate zahvaljujući jednom ovakvom paru pantalona. Dobra bela košulja već menja stvari u ovoj kombinaciji. Zamislite kako bi se dobro slagala crna rolka na sve ovo što je Šeron nosila.

Kao i uvek, pojavila se bez šminke, ali negovanog lica, dok je frizuri dozvolila da se pokvari i tako stvori utisak raščupanog boba.

Samo dva dana kasnije predstavila nam je i drugu verziju kompleta i to nam je bilo dovoljno da nas ubedi da u ovakve komade vredi investirati.

Novi model ima zvonaste pantalone, a umesto blejzera zvezda stajlinga je prsluk sa naglašenim naramenicama. Uz braon salonke i zlatne detalje na torbici i nakitu Šeron najavljuje šik jesen u najpogodnijim bojama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Olivera Šiljegović - modna dizajnerka i osnivačica brenda "Olivera Atelier"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota