• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hajdi Klum nas uči kako da miksujemo printove: Kako da leopard bude dobra osnova?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hajdi Klum je izgledala upečatljivo u vrtoglavim desenima, uključujući košulju sa raznobojnim oblicima u vidu lutki i belih zvezda

  • 1
Heidi Klum, Hajdi Klum Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Volimo setove koji imaju identičnu boju ili print, ali ponekad nas igranje sa stilovima tera da se iznova zaljubljujemo u modu. Osim što tako uzdižemo svoj stil, budimo kreativnost i vežbamo naše oko da primeti i najsitnije detalje koji će na kraju igrati glavnu ulogu u kombinovanju.

Miks različitih printova i šara definitivno ima takav efekat na nas. Postoji nešto tako zabavno i privlačno u tome kada vidite smele boje nošene kariranim komadima ili dva potpuno različita karirana printa, Međutim, kada pokušamo sami da isprobamo tako nešto, situacija može biti izazovna.

Srećom, postoje pista i ulični stil koji pružaju obilje inspiracije. Takođe smo naučili da se pravi način mešanja printova oslanja na ravnotežu: ako je jedan print veliki, nosite ga sa nečim manjim, a ako je previše "glasan", pronađite nešto suptilnije da biste ga ublažili. Potražite kontrastne otiske sa sličnim šemama boja.

Međutim, izgleda da sva nezvanična pravila padaju u vodu kada vidimo kako to neko drugi radi i kada nam se to svidi. Iako se to naizgled ne uklapa, ukoliko vas je fasciniralo, onda je to sasvim dovoljno da se smatra modnim pogotkom.

Uzmimo za primer jedno od poslednjih pojavljivanja Hajdi Klum, dame koja nam najneobičnija izdanja servira za Noć veštica.

Hajdi Klum je izgledala upečatljivo u vrtoglavim desenima, uključujući košulju sa raznobojnim oblicima u vidu lutki i belih zvezda. Košulja je bila delimično otkopčana, otkrivajući njenu mini-suknju sa uzorkom leoparda koja se savršeno slagala sa njenim dugačkim čizmama i torbom koju je nosila.

Životinjski printovi poput zmijske kože i leoparda pokazali su se raznovrsnim. Tretirajte ih kao čvrste neutralne printove i stilizujte ih nečim cvetnim za neočekivani obrt. Pored čizama, jakna sa životinjskim printom, šal, torba ili čak pantalone su dobar izbor dodataka.

Kada kombinujete printove, uverite se da izaberete jednu boju koja odgovara leopardu i takođe se uverite da su boje istog intenziteta. U ovom slučaju idealno bi da taj komad koji kombinujete sa leopardom ima crnu, bež ili beličastu osnovu.

Da li imate smelosti za ovako nešto?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najjača maska ikada! Hajdi kao čudovište za Noć veštica, ovako nešto nikad niste videli

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • BASA

    22. septembar 2023. | 15:50

    Zavisi od Ogledala ! Tj. Kako kaže Ogledalo !

    Podelite komentar