• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

20 godina poverenja u brend "Bonatti": Biramo domaće proizvode, vrednosti i svestranost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve decenije trajanja kvaliteta

  • 0
Bonatti PR Foto: Mladen Nađ

Ime brenda koji je pre 20 godina damama i gospodi u Srbiji doneo ne samo zadovoljavanje njihovih potreba za kvalitetnim komadima donjeg veša i kupaćih kostima, već i komfort bez kompromisa, danas je sinonim za trajanje, vrednost, lojalnost i naklonost prema klijentima.

"Bonatti" zna kako da začini intimnost, kako da utka magičan osećaj i povećanje samopouzdanja u svaki komad. Time je zavredio poverenje žena i muškaraca koji prepoznaju autentičnost i inovativnost svake nove kolekcije.

Od 2003. godine slave individualnost i prezentuju kupcima kvalitet domaće proizvodnje.

U "Bonatti" komadima dan počinje razigranošću, a završava se apsolutnom udobnošću. Leta su toplija uz raznovrsne modele kupaćih kostima, a zime ušuškanije u komplet pidžamama za "velike i male".  I dok bismo razgledali veš, ogrtače ili spavaćice, uvek bi nam pažnju privukle odgovarajuće papuče, čarape ili neseseri. Tako bi se kupovina i pripreme za putovanje završili na jednom mestu. "Bonatti" radnje su uvek bile i idealna stanica za kupovinu poklona za najdraže.

Dodir čipke i njena eksluzivnost, meki materijali sa romantičnim dodirom, ali i neophodna podrška - brushalteri su kreirani da se prilagode ženama, njihovom telu i potrebi za maksimalnom udobnošću.

Kao najtraženiji i najprodavaniji model i pored toga, izdvojio se pamučni brushalter "Eleonora". Bez punjenja, žica i ojačanja - nežna podrška i najbolji prijatelj žena u užurbanoj svakodnevici, sa "Bonatti" pečatom. Asortiman se vremenom širio da zadovolji potrebu varijeteta dama, od A do E korpe, sve sa ciljem da kroz dobar izgled projektujete i dobar osećaj u svojoj koži.

"Bonatti" danas broji više od 130 prodajnih objekata. Bonatti proizvodi se mogu naći u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Grčkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Italiji, Švajcarskoj, sa tendencijom širenja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novo lice brenda Bonatti je Mina Milutinović

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota