• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija u haljini za poslovne dame: Sa dolaskom jeseni biramo plisirane modele

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaiš koji naglašava struk daje joj istovremeno i ležerniji i ženstveniji dodir

  • 0
Queen Letizia, kraljica Leticija Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo je bila veoma intenzivna nedelja puna radnih obaveza za kraljicu Leticiju. Juče je boravila u Londonu, koji nije posetila još od krunisanja kralja Čarlsa III.  Ovom prilikom, njeno putovanje obeležio je nastup na centralnom događaju Svetskog dana istraživanja raka, koji je održan u sedištu Cancer Research UK.

Cvetno izdanje sa italijanskim pečatom - Leticija se odlučila da ponovo obuče "armani" kreaciju i tako pokaže šta znači sigurna kupovina. Na prvi pogled izgleda da kraljica nosi dvodelnu odeću, ali ipak je u pitanju haljina. Sa printom sitnog cveća u crveno-ružičastim bojama, supruga kralja Felipea VI izgledala je vrlo profesionalno u haljini sa visokim izrezom i dugim rukavima i imaju detalj sa strane u vidu dužeg parčeta materijala.

Donji deo haljine sastoji se od plisirane suknje dužine i dva sloja, svilenog i tilastog preko. Kaiš koji naglašava struk daje joj istovremeno i ležerniji i ženstveniji dodir.

Ova haljina je potrebna svakoj zaposlenoj dami - možete je nositi tokom redovnih dana u kancelariji ili pak na poslovne sastanke. Zbog cvetnih romantičnih detalja dobra je ideja i za odlazak na večeru, a ono što možete uraditi jeste da napravite mali preokret i preko dodate kožnu jaknu i poigrate se sa obućom. Tamnoplava svila sa cvetnim printom dozvoliće vam da se igrate bojama, iako se kraljica držala proverenih crnih sandaleta brenda "Carolina Herrera".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pariz u Beogradu: Modna revija "Pierre Cardin" u ambasadi Francuske

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota