• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prsluk se vratio na vrhove modnih trendova, a ovako smo ga mi ukombinovali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modna inspiracija koja ističe nešto novo, a staro

  • 0

Iako je nekada pravi izazov ispratiti sve najnovije trendove u svetu mode, postoje komadi koji se redovno vraćaju u naše garderobere. Ovoga puta sm0 širom otvorenih vrata ormara dočekali "večne" komad - prsluk i pantalone.

Ova kombinacija prsluka i pantalona može stvoriti raznovrsne stilove, od formalnih do opuštenih, te nam dati beskrajne mogućnosti izražavanja ličnog stila.

Prsluci su odavno prestali da se odnose isključivo na deo muške garderobe i postali su sastavni deo i ženskog stila. Oni dodaju sofisticiranost i raznolikost svakom autfitu.

Za vas smo izabrali jedan teget komplet, koji je ukrašen diskretnim belim prugama i zanimljivim braonkastim dugmićima.

Prsluk, moda,  Marta Petrović Foto: Ona.rs

Ovakvi stajlinzi mogu biti odlični za formalne prilike i poslovne sastanke, dok su, recimo, džins prsluci odličan izbor za opuštenije trenutke. Šarenoliki prsluci sa aplikacijama dodaju dozu zabave svakom stajlingu, a bez obzira na to da li se kombinuju sa košuljom, majicom ili bluzom, prsluci su univerzalni komad garderobe koji nikada ne izlazi iz mode. Naravno, veliku ulogu igra i izbor obuće, koji takođe diktira koliko formalno želite da izgledate. Mi smo zato odlučili da malo smanjimo formalan izgled i izabrali smo neutralne patike.

Savremeni modni trendovi često nam daju slobodu za eksperimentisanje. Zato, možete ovom prsluku dati zanimljive dimenzije, ako se odlučite za bluzu, košulju ili pak - ništa. Upravo tako, kada želite ekstravagantniji izgled, prsluk bez bilo kakve baze ispod može doprineti vašoj viziji.

Pametno birajte materijale, krojeve i boje kako biste se istakli u svetu mode i osećali se samopouzdano u svakoj prilici. Moda je igra izraza i kreativnosti, a uz pomoć ovog kompleta, imaćete veliku prednost u toj igri.

Kako smo mi zamislili ovaj stajling, pogledajte u videu na početku teksta. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota