• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Donji veš od svile i vune sa šljokicama po ceni od 5600 dolara? To može samo "Miu Miu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema zvaničnom sajtu "Miu Miu", svetlucavi aspekt donjeg veša je u skladu sa provokativnim stavom brenda sa prepoznatljivim stilom

  • 0

Na Milanskoj nedelji mode 2023, "Miu Miu" je predstavio svoju najnoviju kolekciju za sezonu jesen/zima 2023. "Jesen u srcu", najnovija linija italijanske luksuzne marke obećavala je mnogo. Prostrani tkani kaputi, debela pletiva i pensil-suknje, sve u tipičnim za sezonu nijansama maslinaste, bordo i smeđe boje. Dodatna oprema takođe prati jesenju paleta boja koja se proteže na sve - od mini-torbica do kaiševa.

Ali postojao je jedan element kolekcije koji je svakako bio nepredvidiv dodatak, a to je donji veš.

Šljokice ili štras nisu teksture koje obično povezujete sa donjim vešom, što zbog estetike, a prvenstveno udobnosti. Međutim, modni brend "Miu Miu" ide korak daje, pa za novu liniju donjeg veša koristi ove materijale prodajući ih čak za 5.600 dolara.

Postoje i "Miu Miu" gaćice od svile i vune u bež i roze nijansi. Vrhunac dizajna su bile jednobojne šljokice optočene preko prednjeg dela. Prema zvaničnom sajtu "Miu Miu", svetlucavi aspekt donjeg veša je u skladu sa provokativnim stavom brenda sa prepoznatljivim stilom.

Ipak, na sajtu je jedan par donjeg veša opisan kao "šorts", pa izgleda da će ipak nešto morati da se nosi ispod. U protivnom je zaista upitno da li svoje zdravlje dovodite u rizik s obzirom na to da intimna regija treba do dolazi u kontakt samo sa prirodnim materijalima.

Donje rublje od sintetičkih materijala ima tendenciju da zadrži vlagu što stvara najbolje okruženje za razvoj i rast bakterija i gljivica i izazivanje infekcija.

Iako donje rublje ne izgleda sasvim nosivo, upada u oči. Zar se ne čini da je praktičnost uvek u pozadini luksuznog stila?

Zbog toga koliko je veš nepraktičan, korisnici su komentarisali: "Definitivno dizajnirano od strane muškaraca", "Više volim svoj razum, hvala", "To izgleda veoma neprijatno. Svrab i češanje", stoji u komentarima ispod objave "Instagram" profila Diet Prade.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I moda ume da govori: Lepeza je nekada imala "tajni jezik"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota