• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon "zara" haljine, kraljica Leticija bira stari komad: Pruge koje izdužuju i sužavaju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odlučila se za ozbiljniju i jednostavniju haljinu

  • 1
Kraljica Leticija Foto: Lorenzo Carnero / Zuma Press / Profimedia

Kraljica Leticija imala je poprilično zauzetu radnu nedelju. Nakon što je juče prisustvovala svečanoj dodeli nagrada u tirkiznoj "zara" haljini, kraljica je otišla u andaluzijski grad Malagu kako bi učestvovala na Drugom međunarodnom kongresu o trgovini ljudima i to je učinila sa idealnim izgledom.

Čini se da se u kraljici još nije probudilo jesenje raspoloženje zbog visokih temperatura koje i dalje traju u Španiji. I zato nas je gospođa Leticija iznenadila "višedimenzijalnom" haljinom. I iako ovo nije nikakav premijerni izgled, ona mu svaki pun da novu draž.

A pošto je u pitanju svečani i jutarnji događaj, gospođa Leticija nije želela da pribegne stajlingu koji je bio previše drečav i sofisticiran. Odlučila se za ozbiljniju i jednostavniju, sa kojom je ostvarila potpuni pogodak i kojom je pokazala da godine za nju, ali ni za haljinu ne prolaze.

"Hugo Boss" dizajn smo videli u četiri navrata, a prvi put ga je nosila 2017. Poseban model sa uklopljenim, ali rasparnim gornjim i donjim delom savršeno je prikazao izvajane ruke kraljice Leticije. Donji deo se nastavlja u plisiranu suknju srednje dužine, što ostaje nepogrešiv izbor za ovo ili bilo koje drugo godišnje doba. Neki trendovi zaista ne blede, pa Leticija pažljivo brine o komadima koji pribegavaju klasici.

Ovo je jedan od onih dizajna koji na lak i jednostavan način pruža dijapazon opcija za stilizovanje. I, kao što znate, vertikalne pruge pružaju efekat izduženja i, samim tim, vizuelni efekat koji čini da izgledate više nego inače. Toga je bila svesna i Leticija koja je izabrala sandalete sa niskom petom.

Struk je krojen tako da imitira kaiš, pa dodatno naglašava siluetu peščanog sata. Nije ni čudo da je to jedna od njenih omiljenih haljina. I, iako je nosila pre više od pet godina, i joj dalje savršeno stoji.

Za aksesoare je iazbrala viseće biserne minđuše i svoj uobičajeni "coreterno" prsten.

Trgovina ljudima je široko rasprostranjen oblik ropstva koji pogađa milione ljudi širom sveta i takođe je realnost u Španiji. Tema koja posebno zanima kraljicu Leticiju i koju nije oklevala da podrži prisustvom ovom događaju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Miona od čaura pravi haljine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • so you know

    28. septembar 2023. | 18:57

    Špankinja Letizia = Letisia nije Leticija, španski jezik Z=S , nije italijanka

    Podelite komentar