• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blistav izgled tokom celog dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzička zvezda Nataša Bekvalac i italijanski brend Naj Oleari udružili su se kako bi zajedno kreirali ekskluzivan set šminke

  • 1
Nataša Bekvalac, Naj Oleari Foto: Promo/ Dušan Petrović

Nataša Bekvalac, od samog početka svoje muzičke karijere, nije se libila da pomera granice. Tako odvažna i hrabra, ponovo je oduševila mnogobrojne fanove svojim najnovijim poduhvatom u svetu lepote.

Bilo da je pod reflektorima na bini ili pod budnim okom novinarskih kamera, Nataša se uvek ističe svojom izvanrednom pojavom. Tajna Natašinog izgleda leži u njenoj neodoljivoj harizmi i širokom osmehu, a šminka je tu da dodatno naglasi njenu jedinstvenu lepotu.

Stoga, ne čudi što Natašu najčešće možemo videti našminkanu neutralnim tonovima koji ističu njenu prirodnu lepotu, sa diskretno naglašenim usnama i blistavim tenom. Upravo ova jednostavna elegancija čini je ikonom stila i lepote koja izgleda besprekorno u svakoj prilici.

Ako i vi želite da postignete Natašin blistavi dnevni look, predlažemo vam da isprobate novi set "Nataša Bekvalac".

Nataša Bekvalac, Naj Oleari Foto: Promo/ Dušan Petrović
Nataša Bekvalac, Naj Oleari Foto: Promo/ Dušan Petrović

Najpre, tenu dajte malo topline uz Luminous Perfection Bronzer u nijansi 02. Ovaj bronzer je pogodan za sve tipove kože. Specijalna kombinacija tonova nežno boji kožu, pružajući joj zdrav i svež izgled. Zlatni puder daje tenu topao i ujednačen izgled, dok ga rumenilo čini svežim.

Zatim, pomoću Click On Me Volume maskare naglasite svoje trepavice, povećavajući njihov volumen i dužinu. Smeštena u inovativno pakovanje sa jednostavnim i sigurnim otvaranjem na "klik", ova maskara je idealna za svakodnevno korišćenje.

U poslednjem koraku nanesite Creamy Delight ruž u Natašinoj omiljenoj nijansi 02. Meka, svilenkasta formula ovog ruža izglađuje nesavršenosti i daje usnama dugotrajan, prijatan osećaj hidratacije, dok intenzivna boja doprinosi punoći usana.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari