• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim Katral je novo lice kampanje za brend donjeg veša Kim Kardašijan: U stilu Samante Džouns

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za fotografisanje je svoj svetloplavi bob stilizovala u senzualne raščupane lokne

  • 0
Kim Cattrall Foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Kim Katral (67) je najnovija slavna ličnost koja će biti deo kampanje brenda donjeg veša za oblikovanje tela iza koga stoji Kim Kardašijan.

Sudeći po fotografijama, glumica je na snimanju kanalisala svoj kultni lik iz serije "Seks i grad" - vatrenu Samantu Džouns.

Video objavljen na "SKIMS" zvaničnoj "Instagram" stranici u ponedeljak najavljuje kampanju "Najbolje od SKIMS-a".

- Kako se ja osećam u "SKIMS-u"? Oh, voleli biste da znate, zar ne? - izgovarala Kim Katral u Samantinom stilu pre nego što namigne u kameru.

- Apsolutno fantastično - odmah je usledio odgovor koji daje glumica dok se okreće kako bi bolje pokazala crni bodi dužine do butine. Kasnije ga naziva svojim novim najboljim prijateljem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SKIMS (@skims)


Glamuroznoj zvezdi se pridružuje još nekoliko poznatih ličnosti u kampanji, uključujući glumicu i pevačicu Koko Džons, "Barbi" zvezdu Harija Nefa i Lanu Kondor, kao i Neli Furtado.

- Bilo je tako olobađajuće što sam mogla da izaberem svoje omiljene "SKIMS" modele za kampanju, a komad koji mi se najviše dopao je "Sculpting Medium Thigh Bodysuit". Fenomenalno pristaje i čini me sigurnom kad god ga nosim - rekla je Kim Katral u medijskoj kampanji.

Za fotografisanje je svoj svetloplavi bob stilizovala u senzualne raščupane lokne. Takođe je imala minimalan i blistav izgled šminke sa svetlucavim tamnsmeđom senkom i rumenilom boje breskve u kombinaciji sa hladnim "nude" usnama.

Pored steznika, fotografisala se i u crnoj haljini istog brenda koja čini da svaka žena izgleda kao da ima izvajan struk i obline. Baš iz tog razloga ovaj brend je doživeo planetarnu popularnost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ruskinja Anastasia Soboleva je nova zvezda Telegraf editorijala

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota