• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Premijera Bekamovog dokumentarca: Jasno je da Harper Bekam ide maminim stopama kada je moda u pitanju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ni momci nisu zaostali sa modnim iznenađenjima

  • 0
Bekamovi Foto: Tanjug/AP

Bekamovi su na sinoćnoj premijeri dokumentarca o Dejvidovom životu pokazali porodično i stilsko jedinstvo. Razumljivo da je Viktorija bila najstilizovanija, ali ni Bruklinova supruga, ni Romeova devojka nisu zaostale u pokazivanju svojstvenog elegantnog izgleda.

Viktorija je za tu priliku izgledala glamurozno u belom blejzeru sa dubokim dekolteom i satenskim reverima, koji je stilizovala uz pantalone ravnih nogavica. Dala je sebi nekoliko dodatnih centimetara visine u paru crnih šiljatih potpetica. Oštra obuća dodala je uglađenost Viktorijinoj odeći. Njen izgled je upotpunjen nizom delikatnog zlatnog i dijamantskog nakita.

Bivša "spajsica" je nosila svoje osnovne stvari u maloj crnoj torbi sa zlatnom kopčom dok se pridružila listi slavnih gostiju koji su došli da podrže njenog supruga Dejvida.

Nikola Pelc je izgledala glamurozno u svojoj živopisnoj crvenoj mini-haljini u stilu blejzera. Kožni komad bordo boje sa kaišem koji naglašava struk je nešto što ćemo sve češće gledati u radnjama, ali i na damama tokom jeseni i zime. Vrtoglave potpetice dale su joj na visini, a zajedno sa mini dužinom haljine stvorile iluziju dugačkih nogu.

Mia Regan, Romeova devojka je odabrala klasičan elegantni izgled - crnu maksi slip haljinu. Svoju kosu je skupila u punđu, pa se tako istakao crveni karmin, koji je bio sasvim dovoljan da upotpuni ovaj minimalistički ansambl.

Harper Bekam, Viktorijino i Dejvidovo najmlađe dete, očigledno ide maminim stopama znajući da je sve u tome kako nosiš određeni komad. Nežnoroze haljinu je uparila sa torbicom identične nijanse i držala se minimalnog nakita. Kada je u pitanju šminka, jasno je da mladoj Harper nije potrebno ništa da naglasi svoju lepotu.

Momci su takođe iznenadili svojim izborima - Dejvid se držao jednobojnog odela, iako smo navikli da se igra bojama i printovima, ali zato je Romeo pokazao koliko moderniji kroj može da začini mušku garderobu. Na Kruzu Bekamu su se istakle široke satenske pantalone, uz koje je nosio belu treger majicu i otkopčanu košulju na pruge.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota