• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Profesionalna elegancija princeze Kejt: Bela košulja je osnova korporativnog stila, a umesto sakoa bira prsluk

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majstorski kurs u elegantnom kežual odevanju

  • 2
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Otkako se vratila zvaničnim kraljevskim obavezama posle letnje pauze princeza Kejt ostala je lojalna svojoj modnoj formuli profesionalnog stila noseći sofisticirana odela. Danas se, međutim, opredelila za daleko ležerniji ansambl iz svoje jesenje garderobe.

Princezina kombinacija esencijalne bele košulje i trikotaže donosi drugačiji pogled na njenu poslovnu estetiku. Umesto blejzera odlučila se za sivi prsluk bez rukava sa rol-kragnom i pantalone od mešavine vune sive boje. Poslednji stilski izgled princeze Kejt bio je majstorski kurs u elegantnom kežual odevanju i svakako će postati ideja-vodilja kada je inspiracija za hladnije dane u pitanju.

Sem košulje, pamučna rolka u bilo kojoj boji bila bi dobar izbor ispod prsluka. Ne morate da tražite odgovarajuće pantalone od vune, i običan džins biće u redu da zadržite prefinjenost koju ovaj prsluk donosi stajlingu.

Takođe, čuvena midi suknja koju toliko spominjemo ove jeseni, u kožnom, teksas i nekom drugom materijalu biće pun pogodak. Da bi vam prsluk bio kao nov ove, ali i narednih sezona, uložite malo više novca i birajte kvalitetniji materijal.

Kada je obuća u pitanju, nećete pogrešiti sa čizmama, naravno, ali Kejt je ovde odigrala pametno, tako što je umesto klasičnih salonki izabrala cipele koje materijalom i bojom prate utisak odevne kombinacije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Z

    4. oktobar 2023. | 18:56

    Nesto mialim da je ova Kejt bas kul,ali bas ,bas..

    Podelite komentar

  • Dragojlo

    4. oktobar 2023. | 18:14

    Oh maj gad, koga bk...

    Podelite komentar