• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selena Gomez promenila dve toalete za jednu noć: Blista poput dijamanta u srebrnoj i ljubičastoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selena Gomez je sinoćnim pojavljivanjem pokazala da "glamur živi", i, da u moru uvrnutih, novih modnih pravaca - elegantna haljina je uvek pogodak

  • 0
Selena Gomez Foto: Monica Schipper, KEVIN WINTER /Getty images/Profimedia

Selena Gomez je ono što devojčice i tinejdžerke širom sveta zovu "ostvarenjem sna". Ona ima lepotu, stas, talenat, harizmu i svetski priznatu karijeru.

Međutim, poljuljano zdravlje ove pop-ikone baca senku na "genetsku lutriju" i blistav uspeh. Borba sa lupusom i bipolarnim poremećajem često ume da je u potpunosti "uspori" i natera da se povuče u medijsku ilegalu.

Ipak, čini se da Selena trenutno dobija tu bitku, te je već par nedelja viđamo onakvu kakvu je i pamtimo - nasmejanu, lepu i savršeno stilizovanu.

Pevačica je oduvek volela "princeza momenat" u modi, te se nismo iznenadili kad se na crvenom tepihu pojavila obučena poput moderne Pepeljuge. Duga, srebrna toaleta sa detaljem ruže na okovratniku, delovala je kao iz bajke. Selena se kasnije presvukla u veoma neobičnu haljinu, u obliku cveta, sjajno-ljubičaste boje, koja je pravila savršen kontrast njenoj crnoj kosi.

Od aksesoara odabrala je dijamantske srebrne minđuše, a od obuće srebrne sandale. Jednostavno rečeno, sve je bilo u savršenom skladu.

Gomezova je prvom kombinacijom udahnula duh "zlatnog doba Holivuda", kad su šljokice i duge toalete bile sastavni deo događaja, a sa drugim izborom dočarala je kreativnu notu 21. veka, ostajući verna ženstvenom pristupu.

A kako se vama dopada? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota