• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pamela Anderson bez šminke je najveći utisak Nedelje mode u Parizu: Osnažujuće, moćno i hrabro

Vreme čitanja: oko 2 min.

Postoji dosta poznatih ličnosti koje prihvataju svoju kožu bez šminke, kao što su Gvinet Paltrou (51), Hale Beri (57) i Trejsi Elis Ros (50)

  • 2
Pamela Anderson Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Pamela Anderson se pojavila na Nedelji mode u Parizu prezentujući potpuno prirodan izgled, a mnogi su to doživeli kao početak osnažujućeg razdoblja u svetu ženske lepote.

U svojoj poslednjoj objavi na "Instagramu", 56-godišnja Anderson, obučena u crno odelo, dok je njeno lice krasio samo osmeh, napominje da "postoji lepota u samoprihvatanju, nesavršenosti i ljubavi". Baš zbog toga je dobila mnogobrojne pozitivne komentare od svojih fanova i pratilaca.

- Imam 52 godine i pomažeš mi da prigrlim svoju lepotu! Manje šminke! Zaslužile smo! Hvala, Pem! - prokomentarisala je jedna žena.

Druga je osvestila da Anderson "pomaže ženama više nego što iko shvata".

- Možda izgleda kao glupa sitnica, ali mislim da si tako hrabra i tako sam impresionirana tobom.

Američka glumica i producentkinja Džejmi Li Kertis posebno je bila oduševljena Pamelinim potezom, rekavši da je "revolucija prirodne lepote počela".

- Ova žena se pojavila i zauzela svoje mesto za stolom bez ičega na licu. Tako sam impresionirana i dirnuta ovim činom hrabrosti i pobune - napisala je Kertis u objavi na "Instagramu".

Bez šminke je sedela u prvom redu gledajući revije modnih brendova "Isabel Marant" i "Vivijen Vestvud".

U intervjuu za "Elle" ranije ove godine, Anderson je podelila razlog zbog kojeg je izabrala da smanji šminku - njena perspektiva se promenila nakon što je njena šminkerka Aleksis Vogel preminula 2019.

- Bila je najbolja… I od tada sam osećala, bez Aleksis, da mi je bolje da se ne šminkam.

Anderson nije sama na svom putovanju ka prihvatanju starenja, prirodnog izgleda i svega što dolazi sa tim. Postoji dosta poznatih ličnosti koje prihvataju svoju kožu bez šminke, kao što su Gvinet Paltrou (51), Hali Beri (57) i Trejsi Elis Ros (50), koje često objavljuju selfije bez šminke, ali i filtera.

U industriji punoj prenaglašenih trendova lepote i insistiranju na tome da se mora biti u korak sa njima, Pamelin potez je zaista dokaz osvešćene moći. A u društvu koje ohrabruje žene da uvek izgledaju "savršeno", zaista je dobrodošlo da se vodimo sasvim drugačijim primerima. I dok ne stignemo tu gde je ona, i ako nemamo tu snagu u sebi, dovoljno nam je da znamo da postoji neko od koga ćemo učiti i ko će biti tu kada spoznamo da li ovako nešto jeste ili nije za nas.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako lako našminkati spuštene kapke: Lakim koracima do savršene šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Djomla

    5. oktobar 2023. | 16:52

    Gde su meni oci bile kad sam prije radio

    Podelite komentar

  • Beogradjanka

    6. oktobar 2023. | 13:01

    Nijedna žena nije lepa bez šminke, ni u jednim godinama, bez obzira na anatomsku lepotu. Žene šminkajte se od 13 pa do kraja života...

    Podelite komentar