• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nesvakidašnja bajkovita venčanica Anje Tejlor-Džoj: Skrojena po meri, sa motivima prirode i gotičkim momentom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Par se venčao u istorijskoj Palazzo Pisani Moretta - palati iz 15. veka na Velikom kanalu u Veneciji

  • 0
Anya Taylor-Joy, Malcolm McRae Foto: COBRA TEAM - SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne postoji ništa veselije od saznanja da se desilo iznenadno venčanje poznatih zvezda, a posebno kada se pojave bajkovite fotografije koje u prvi plan stavljaju nevestu i, naravno, njenu venčanicu.

Pa, venčanje glumice Anje Tejlor-Džoj i Malkolma Mekreja, koje se održalo tokom vikenda u Veneciji bilo je nešto sasvim drugačije. Fotografije koje su objavili strani mediji, ali i zvanice na svojim "Instagram" profilima ukazuju na to da je ovo bio zaista raskošan vikend.

Glumica i njen muž muzičar zvanično su se venčali prošlog leta u zgradi suda, ali ovog vikenda su izabrali da prirede zabavu za više od 150 gostiju - uključujući Karu Delevinj, Džuliju Garner, Nikolasa Holta, Majlsa Telera i mnoge druge.

Par se venčao u istorijskoj Palazzo Pisani Moretta - palati iz 15. veka na Velikom kanalu u Veneciji.

Šta može biti više romantično od toga?

Pre nego što je slavlje počelo, Anja je primećena kako u bademantilu uživa u šoljici kafe na svom balkonu, pre nego što se nekoliko sati kasnije pojavila u kremastoj balskoj haljini, sa izvezenim pticama i cvećem. Haljina je skrojena po meri i dolazi iz modne kuće "Dior", čiji je Anja ambasador. Sastoji se od slojevite, prozirne tkanine od tila, naglašene steznikom sa korsetom i suknjom u balskom stilu.

Jednostavnog dizajna, haljina je imala tanke naramenice i četvrtasti izrez sa suknjom A-kroja. Iza širokog vela, mlada je očigledno želela da se skloni od tradicionalnih svadbenih nijansi, odlučivši se za sanjivu bež kreaciju koju je oživeo vez sa pticama, cvećem u granama u braonsivim, plavim i ljubičastim nijansama, s pravom količina svetlucavih niti.

Verna svom prepoznatljivom stilu, venčanica je imala gotički momenat, označavajući očigledno intimnu saradnju između "Diora" i Anje. Da bi dodatno naglasila lepotu ove specijalne haljine, glumica je nosila tamno naglašenu šminku u piksi stilu, u kontrastu sa svojom bledoplavom kosom, koja je bez napora bila skupljena u ležerni polupodignuti talasasti stil.

Gosti su počeli da pristižu u Bondovom stilu, vodenim taksijem, do mesta koje je nekada bilo dugogodišnja rezidencija plemićke porodice Pizani-Moreta.

Manekenka Kara Delevinj i glumica Džulija Garner su se obe držale gotskog šika. Delevinj se pojavila u crnom trodelnom odelu na pruge, a Garner je donela stilski obrt u crnoj somotskoj haljini sa šarenom suknjom u stilu art dekoa ukrašenom perlama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Venčanica Mihine ćerke je kao iz bajke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota