• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada je jesenja moda u pitanju, kraljica Ranija i princeza Kejt su nepresuša inspiracija: Kako nosimo džemper?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je neminovno da su košulja i pletivo dobitna kombinacija, način na koji ćemo ih nositi ove jeseni i zime je daleko više "classy"

  • 0
Kraljica Ranija Queen Rania Foto: Tanjug/AP

Ako želite da naučite kako da napravite kapsula garderobu, odlično mesto za početak je sa svestranim visokokvalitetnim džemperom koji se može upariti sa brojnim izgledima. Zeleni džemper kraljice Ranije na nedavnom angažmanu bio je savršen predmet za dodavanje u kapsulu garderobu jer dizajnerski komad Stele Makartni ima bezvremenski dizajn, živopisnu nijansu i svestrani oblik koji se može upariti sa pantalonama, suknjama i haljinama.

Čini se da ove godine zaista treba da uložimo u pleteninu i da će nam osim zbog udobnosti i činjenice da će nas dobro zagrejati, biti i esencijalan šik detalj. To smo videli i na primeru princeze Kejt Midlton, kada je pre nekoliko dana nosila prsluk sa velikom rolkom preko bele košulje.

Negde u periodu od 2012. do 2015. bile smo opsednute košuljama i trikotažom kao ultimativnom trendi kombinacijom. Tada su se nosile teksas ili karirane košulje i džemperi sa V izrazom kako bi se kragna lepo videla. Dodavale smo marame, ogrlice nalik lancima i izgledale smo kao da se sve oblačimo na istom mestu.

Iako je neminovno da su košulja i pletivo dobitna kombinacija, način na koji ćemo ih nositi ove jeseni i zime je daleko više "classy". I zato ćemo učiti od najboljih.

Pre svega kako izabrati dobar džemper? Gledamo boje, ove sezone biramo da budu ili neutralne ili u boji koja će samo "podići" celu kombinaciju, a da joj ne da totalno pogrešan pravac. Ostajemo u minimalističkom stilu, tako da, ukoliko vam je trikotaža ili pletivo glavna zvezda autfita, neka tako i ostane. Nema potrebe za eksperimentisanjem sa printovima i dodacima. Držimo se jednobojnih pantalona, cipela ili čizama.

Sjajan primer jeste ova Ranijina kombinacija - kraljica je uparila džemper sa teget pantalonama širokih nogavica i teget kožnim salonkama sa delikatnim kaišićem preko stopala za dodatnu podršku. Kraljica je nosila kosu u svom omiljenom stilu dok su joj loknasti pramenovi boje meda uokvirivali lice. Njen nakit i dodaci bili su svedeni na minimum, što je zaista omogućilo da njen udoban džemper postane zvezda njenog ansambla.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota