• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Venčanica portugalske naslednice je prefinjena i podseća na spoj haljina Megan Markl i Kejt Midlton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo venčanje je bilo prava senzacija ovog vikenda

  • 0
Portugal venčanje kraljevskog para Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

U Portugaliji se ovog vikenda održalo venčanje godine pošto je na "ludi kamen" stala Marija Fransiska de Bragansa, vojvotkinja od Kombre (26), i advokat Duarte de Souza Arauho Martins (31).

Ono zašto ga mnogi smatraju venčanjem godine jeste to što je prvo kraljevsko venčanje posle 25 godina održano u ovoj mediteranskoj zemlji, piše "BNN network".

Ceremonija venčanja je održana u palati Marfa nakon koje je par izašao pred zvanice, ali i zainteresovane koji su se okupili. Prijem se završio večerom u domu njenih roditelja u Lisabonu, a ono što je zanimalo sve, najviše ženski pol, jeste venčanica.

Mlada se odlučila za dve venčanice koje je kreirala dizajnerka Lucia do Nasimento, a na glavi je nosila dijamantsku tijaru kraljice Amelije.

Ono što je interesantno jeste da njena venčanica dosta podseća na spoj venčanica Megan Markl i Kejt Midlton. Naime, imala je kroj kao Kejtina venčanica - zatvorena ramena i V-izraz, a poput Meganine venčanice zbog čiste bele boje i materijala.

Posle završene ceremonije, prilikom proslave, ona se odlučila da ponese "Minho odeću", tradicionalnu portugalsku nošnju.

U bliskom srodstvu sa portugalskom familijom je i porodica Karađorđević, budući da je prva supruga prestolonaslednika Aleksandra brazilsko-portugalska princeza Marija da Glorija od Orleana i Braganse.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Venčanica Mihine ćerke je kao iz bajke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota