• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kejt Midlton je parom minđuša poručila za šta se zalaže: Na Dan mentalnog zdravlja setila se jedne tinejdžerke

Vreme čitanja: oko 2 min.

Minđuše su bile prikladna počast za princezu koja veliki deo svog kraljevskog učinka posvećuje brizi o mentalnom zdravlju

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Princeza Kejt Midlton je juče, na Svetski dan mentalnog zdravlja, parom minđuša poslala suptilnu poruku, dok su ona i princ Vilijam bili domaćini događaja Kraljevske fondacije "Istraživanje naših emocionalnih svetova".

Za tu priliku, Midlton je nosila veseli, senf-žuti blejzer uparen sa jednostavnom crnom bluzom dugih rukava i odgovarajućim crnim pantalonama širokih nogavica. Princeza je stilizovala svoju smeđu kosu u blage talase, sa posebnim naglaskom na šiške sa strane i dopunila je elegantan izgled parom običnih crnih salonki, dok su najznačajniji detalj njenog ansambla bile minđuše.

Ovaj komad nakita joj je poklonila Sara Renton, trener ragbi kluba Mejdenhed čija je ćerka, Izobel Fips (17), umrla od posledica suicida ranije ove godine, piše "In Style".

Nazvane "Issy Star", pozlaćene minđuše u obliku zvezde dizajnirala je Izobelina rođaka Sofi MekGovn, a prihod od kupovine ovog nakita upućuje se dobrotvornoj organizaciji za mentalno zdravlje "Brave Minds".

Minđuše je Kejt dobila u junu, kada je učestvovala na timskom treningu u ragbi klubu Mejdenhed u okviru svoje inicijative "Shaping Us". Tamo se sastala sa Sarom Renton, koja je rekla da je uspomena osmišljena u znak sećanja na njenu ćerku, koja je igrala za klub od svoje četvrte godine pre nego što se popela na državni nivo.

U to vreme, Renton je s ponosom pričala Kejt o njenoj ćerki i o tome kako su joj klub i ragbi porodica bili velika podrška. I pohvalila je sam princezin rad na mentalnom zdravlju.

Minđuše su bile prikladna počast za princezu koja veliki deo svog kraljevskog učinka posvećuje brizi o mentalnom zdravlju.

Tradicionalna zimska garderoba obično sadrži tamne i/ili neutralne boje - crnu, sivu, braon, tamnoplavu, kamel, krem i tako dalje. Ako se osećate ograničeno konvencionalnom zimskom paletom, postoji mnogo načina da unesete svetle boje, a da ne izgledate sezonski neprikladno. Ključ za nošenje boja zimi je da odaberete jedan do dva predmeta jarkih boja, a zatim oko njih stilizujete neutralne komade. Baš poput Kejt možete nositi upadljive nijanse ukoliko vam je ostatak garderobe monohromatski.

Uvek možete, preko bilo čega nositi kaput, čizme i torbu u nekoj veselijoj boji, a kada su u pitanju komadi koje ne skidate tokom dana - košulja, blejzer i pantalone, odlulite se za samo jedan koji će odudarati. Takođe, za neformalnije varijante, uvek možete nositi svetlije boje sa tamnim džinsom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota