• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Setovi gospodare modnim trendovima, a nije im odolela ni Kejt Midlton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nežna boja je ovoj trikotažnoj kombinaciji dala posebnu eleganciju i ženstvenost

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Neki  modni trendovi mogu opčiniti celu planetu, a neki su samo stvar "ulične mode" i ne dobijaju svoju širu modnu potvrdu. Ali kada odevnu kombinaciju koja je u trend ponese i Kejt Midlton, taj trend je ovekovečen.

Kompleti ili setovi, koje čine pantalone i sakoi ili suknje i bluze, sve su popularniji i žene ih oživljavaju posle nekoliko decenija, kako to sa modom ciklično i biva. Danas je Kejt Midlon ponela bež set - midi suknju i bluzu i zvanično najavila jesenji modni hit.

Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Sasvim zatvorena, sa ovalnim okovratnikom, bež bluza sa dugmićima na rukavima bila je odličan spoj sa suknjom koja se lagano širila uspod kolena. Nežna boja je ovoj trikotažnoj kombinaciji dala posebnu eleganciju i ženstvenost, kakvu malo ko može da iznese kao Kejt Midlton.

Torba i niske štikle nešto tamnije nijanse sasvim su ispratile nežnu, jesenju modnu priču, za koju se opredelila princeza tokom posete "Milton Keynes Blue Light Hub-u" povodom podrške mentalnom zdravlju hitnih službi tokom nedelje Svetskog dana mentalnog zdravlja.

Princeza se od nakita opredelila za minđuše sa kombinacijom zlata i bisera, kao i za prsten princeze Dajane, od koga se ne razdvaja. Kosa isfenirana na blage talase dodatno je istakla lepotu odevne kombinacije, kao i nešto svetlije pramenove princeze Kejt Midlton.

Ovom prilikom, princezi Kejt društvo je pravio njen suprug princ Vilijam.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota