• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poput Irine Šajk stilizujete jesenje komade za dobijanje "school girl" izgleda

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na primer, nemojte da nosite karirani minić, blejzer, čarape do kolena i oksfordice - to je zapravo kostim, a ne želite da odajete taj utisak

  • 0
Irina Shayk, cerka Lea Shayk Cooper Foto: Good Man / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako neko zna kako je biti "kul gradska mama", to je onda definitivno manekenka Irina Šajk.

Ona ostaje dosledna svom stilu bilo da je to neki važan događaj ili odvođenje ćerkice u školu. U Njujorku je trenutno temperatura slična našoj, pa dok prelazimo sa odeće za toplo vreme skroz na onu za hladnije, kombinujemo stilove i eksperimentišemo.

Nekako je početak jeseni, ako temperatura to dozvoljava, idealno (i jedino) vreme za dugačke rukave u kombinaciji sa kratkim nogavicama i dugačkim čizmama. Irina je pronašla idealno rešenje i uspela da "oversized" džemper i košulju pretvori u ultra ženstveni stajling.

Ispod ove kombinacije čini se da ne nosi šorts, jer su košulja i džemper dovoljno dugački, pa imitiraju mini-haljinu. Specijalan dodatak koji je svakako svrstava u modne entuzijaziste jesu "tabi čizme" - sa razdvojenim prstima.

Trend bez pantalona u ranu jesen je izgleda ono što je slip haljina bila letos - "must have", ali, razumljivo, u kežual varijantama. Ako zanemarimo donji, nepostojeći deo, košulja i džemper (iako "oversized" u Irininom slučaju) nas podsećaju na čuveni "school girl trend" ili mladu Britni Spirs iz spota za pesmu "Hit me baby".

Irina Shayk, cerka Lea Shayk Cooper Foto: Good Man / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da bi "školarka" trend izgledao prikladno za modernu ženu, obavezno se klonite čitavih odevnih predmeta koji podsećaju na uniforme. Na primer, nemojte da nosite karirani minić, blejzer, čarape do kolena i oksfordice - to je zapravo kostim, a ne želite da odajete taj utisak. Umesto toga, uparite svaku od ovih stvari sa drugim jesenjim elementima - prevelikim džemperom i hulahopkama i minićem, čizmama do kolena sa čarapama do kolena tako da samo vire pri vrhu; belom košuljom i blejzerom sa plisiranom suknjom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novinarka Telegrafa obukla kontroverznu kombinaciju Irine Šajk: Modni pogodak ili promašaj?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota