• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton uvek u bojama nacionalnog tima: Beli blejzer za pobednički dan na Svetskom prvenstvu u ragbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza od Velsa nepogrešivo bira stajling za svaku priliku

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa Kejt Midlton postala je sinonom za odmerenost i besprekornu stilizovanost u svakoj prilici. Niko bolje od nje ne zna da iznese najlegantniju haljinu za svečanost kakvu nererko imaju članovi kraljevske porodice ili sportsku eleganciju za ragbi utakmicu. Baš jednoj takvoj prilici prisustvovala je princeza danas, i to četvrtfinalu Svetskog prvenstva u ragbiju.

Na velikom događaju u Fancuskoj princeza je pratila tim Engleske, koji je pobedom nad Fidžijem obezbedio plasman u polufinale.

Fotografije sa ovog događaja prikazju princezu veoma zainteresovanu za igru; oduševljenje koje je na terenu priredio tim Engleske nije skrivala. Pored  podrške koju je pružala sa tribina, Kejt Midlton je, kao i uvek, delovima svoje odevne kombinacije slalala i dodatnu, simboličnu podršku. Tim Engleske, koji igra u belim dresovi, princeza je bodrila u belom blejzeru.

Nacionalni mediji poput "Dailymail.co.uk" hvalili su i njenu ekonomičnost. Poznata kao štedljiva princeza, ovoga puta ponovo nosila "zara" blejzer u vrednosti od 30 funti.

Juče su prinčevi Vilijam i Džordž bodrili Vels, koji je izgubio, a princeza Kejt, koja je timu Engleske možda  donela i sreću, danas je bila je u društvu Bila Boumonta, predsednika Svetskog ragbija, i Roba Brajersa, predsednika Ragbi fudbalske unije (RFU).

Ragbi tim Engleske na svojoj zvaničnoj stranici društvene mreže "X" iskazao je zahvalnost i poštovanje princezi koja ih je bodrila. Fotografija iz svlačionice prikazuje princezu i igrače širokih, pobedničkih osmeha.

Zvanični početak ragbija smatra se 1823. godina, kada je u istoriju upisan gradić Ragbi u grofoviji Vorvik u Srednjoj Engleskoj, u Viktorijansko dobu poznat po vrlo jakom koledžu, u kome su se razvijale i različite sportske aktivnosti. Jedan od đaka te škole bio je i pokretač modernog ragbi sporta. Engleska ponosno čuva svoju tradiciju, te članovi kraljevske porodice aktivno prate aktuelne događaje u svetu ragbija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Veličanstveni dolazak Kejt Midlton, princa Vilijama i sina Džordža na Vimbldon

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota