• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odlučila je da skine nadogradnju trepavica nakon 3 godine, a onda su joj dali nadimak "vanzemaljac"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovo je totalna transformacija", navodi "tiktokerka"

  • 1

Nadogradnja trepavica je već dugo tema o kojoj se vode debate i pitanja da li je zaista neophodan čin u svetu lepote.

Ovo je jedna stavka u svetu trendova i mode, kojoj žene često podležu iz različitih razloga. Mnoge dame odluče da urade ovo zbog praktičnosti koju nudi nadogradnja trepavica, jer ne moraju da izdvajaju vreme za šminkanje. Na ovaj način, u bilo kom momentu, imaju naglašene trepavice, koje su nešto jače od par slojeva maskare, tako da svaki neobavezni izlazak iz kuće ima dozu doteranosti.

Iako postoji široki asortiman trepavica, od prirodnijih do dugih sa ekstravolumenom, ništa ne izostavlja štetu na prirodnim trepavicama.

Postoji i slučaj da se žene odluče na ovakve trepavice zbog toga što su njihove prirodne trepavice skoro pa neprimetne, ali nije li i to bolje nego da ih uopšte nema? To nas dovodi do teme šta se dešava kada se posle stalnih korekcija i konstantnog nošenja lažnih, dešava sa našim prirodnim trepavicama.

Primer posledica dugog nošenja jeste i jedna "tiktokerka", koja je jednim delom dobro opomenula devojke koje smatraju da njihova prirodnost nije dovoljna za lep izgled.

Melisa snima za društvene mreže i obožava jedan urbani stil, koji podrazumeva tetovaže, duge nokte, ali i urađene dugačke trepavice.

Nakon tri godine nošenja nadogradnje i konstantnih korekcija, šokirala se kako izgleda kada je konačno skinula sve i ugledala nekoliko tankih i kratkih svojih prirodnih trepavica.

To je rado podelila sa svojim pratiocima, koji nisu bili ništa manje šokirani. Naravno, nakon mnogo videa snimljenih sa istim izgledom i naglašenim očima, razlika je bila veoma primetna kada se pokazala bez ijedne veštačke trepavice, bez trunke šminke u bademantilu i sa uvijenom kosom u peškiru.

@melissaoakess I don't recognise myself #iykykyk #fyppp #lashes #lashextensions #lashesfordays ♬ original sound - ✨2000s&2010s throwbacks✨

Iako je ovo uradila kako bi podelila svoj šok sa pratiocima i kako bi se zajedno nasmejali njenom izgledu, Melisa se brzo vratila svom izgledu, nakon samo par dana.

Ipak, ovaj snimak nije mogao da ne prođe kroz kritike i podsmevanje na račun njenog izgleda.

Mnogi su joj napisali kako njene krupne, plave oči, tek sada dolaze do izražaja i da izgleda kao vanzemaljac iz čuvenog filma "E.T".

Uz to su se gomilali i komentari koji su je "molili" da vrati nazad trepavice, "jer je sada svakako uništila svoje prirodne".

- Pa gde su ti trepavice? Zašto si ovo uradila sebi? Zaboga, nećeš zauvek nositi ove veštačke, šta ćeš da radiš kad ti bude postalo naporno i ostaneš sa ovim nepostojećim dlačicama? - naveo je neko u komentarima.

Kada se trepavice nanose, one se lepe uz kapak i između vaših prirodnih. Mnogi profesionalci upozoravaju da se stalno nošenje ovih svilenih trepavica, može loše odraziti na prirodne, jer sam lepak slabi prirodnu dlaku.

Šta vi mislite o ovome? 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako lako našminkati spuštene kapke: Lakim koracima do savršene šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • moki

    17. oktobar 2023. | 16:28

    Misliiiiimmmm😂😂😂😂😂

    Podelite komentar