• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija konačno uz svoje ćerke: Sve tri su pokazale različite stilove kojima su naklonjene

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo porodično okupljanje u Asturiji učinilo je Leticiju veoma srećnom zbog toga što su njene dve ćerke ponovo kod kuće. Dok je Leonor krenula u Saragosu da započne vojnu obuku, Sofija je bila u Velsu da bi polagala međunarodnu maturu

  • 0
Queen Letizia, kraljica Leticija Foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Španska kraljevska porodica ponovo se pojavila ovog četvrtka popodne u Ovijedu, otpočevši svoju intenzivnu agendu zvaničnih angažmana povodom ceremonije dodele nagrada princeze od Asturije 2023, koja će se održati danas, u petak, 20. oktobra, u pozorištu Kampoamor.

Iako je evidentno da su Leonor i Sofija ponovo zauzele veći deo pažnje te večeri, ovaj događaj je postao idealna prilika za Donju Leticiju da pokaže svoj najhrabriji i najposebniji izgled. Nemoguće je zaboraviti haljinu sa šljokicama i vezom u kojoj je debitovala pre godinu dana i u kojoj je pokazala svoju spektakularnu figuru, zelenu haljinu sa perjem koju je nosila 2021. ili ružičasti top u koji su se svi zaljubili 2019. godine.

Juče joj vreme nije bilo baš naklonjeno i kraljica je morala da pribegne jesenjem izgledu. Konkretno, odlučila se za upečatljivu "barbi" roze bluzu sa balon rukavima i satenskom teksturom koja je privukla pažnju svih. U predelu struka stavila je veoma tanak crni kaiš, koji je dao oblik odevnom predmetu, stilizujući njenu siluetu.

Što se tiče donjeg dela, kraljica je odabrao crne uske pantalone koje su svu pažnju ustupile upečatljivoj bluzi. Da bi zatvorila autfit, kraljica se odlučila za roze antilop torbicu, ali u drugoj nijansi. Reč je o komadu marke "Magrit" koji je već nosila u drugim prilikama.

Tako je kraljica ponovo trijumfovala sa izgledom punim trendova, idealnim za ovo koncertno veče.

Nije slučajno da je Leticija odabrala roze boju za sinoćno pojavljivanje, 19. oktobar je Svetski dan borbe protiv raka dojke i boja koja ga predstavlja je roze. Iz tog razloga, kraljica, koja je uvek veoma posvećena podržavanju važnih datuma, izabrala je svoju odeću na osnovu ove činjenice i time poslala poruku podrške svim onim ženama koje se bore sa ovom bolešću.

Ovo porodično okupljanje u Asturiji učinilo je Leticiju veoma srećnom zbog toga što su njene dve ćerke ponovo kod kuće. Dok je Leonor krenula u Saragosu da započne vojnu obuku, Sofija je bila u Velsu da bi polagala međunarodnu maturu na UVC Atlantic College-u. Iako je imala priliku da vidi svoju najstariju ćerku tokom ovih meseci, to nije bio slučaj sa Sofijom, koja je jutros stigla iz Ujedinjenog Kraljevstva kako bi uzela učešće u kraljevskim angažmanima.

Infanta Sofija uvek iznenadi svojim odabirom za zvanične događaje. Njena silueta i, iznad svega, lakoća koju pokazuje kada nosi dizajn koji pristaje njenim godinama su impozantne. Ona pokazuje ženstvenost generacije Z, nezavisan i moderan duh kojim je odisao njen tamnoplavi kombinezon. Odlučila se zaravne cipele pokazujući tako da zaista bira pre svega ono u čemu se oseća udobno.

Sa druge strane, naslednica trona, princeza Leonor je odabrala mini-haljinu sa neujednačenim volanima i crno-belim cvetnim printom koja podseća na onu koju je nosila pre nekoliko godina. Sa torbom u ruci, princeza je svoj izgled upotpunila crnim cipelama sa kaišićem, takođe crnim. Izgleda da je jedva dočekala da svoju bujnu kosu pusti i stilizuje na ravno, s obzirom na to da je u vojsci mora uvek držati podignutom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota