• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Paradajz devojka" mejkap trend: Samo pojačajte rumenilo!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgled ima jednostavnu, blistavu bazu i ima naglasak na rumenilo naneseno sa slepoočnice, obraze i preko nosa

  • 0
Hailey Bieber Foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Još jedan dan, još jedan trend lepote zasnovan na hrani postaje viralan. Pre nekoliko meseci, to su bili "mlečni borovnica nokti", zatim je bila "late" šminka, a sada nam dozvolite da vas upoznamo sa najnovijim trendom koji su odobrile slavne ličnosti i koji je svuda na našim društvenim mrežama: "paradajz devojka" šminku.

Iako bi prva dva mogla zvučati mnogo privlačnije od poslednjeg, najnovija pomama je vredna pažnje.

Kao što ime kaže, trendovski izgled šminke inspirisan je bojom paradajza, ali izgleda mnogo bolje nego što zvuči. Poznate ličnosti poput Hejli Biber već su viđene kako prihvataju stil, i moramo priznati, izgleda sjajno. Zamislite duboko crveno-narandžasto rumenilo prirodnog izgleda zbog kojeg izgledate kao da ste se upravo vratili sa odmora.

- Izgled ima jednostavnu, blistavu bazu i ima naglasak na rumenilo naneseno sa slepoočnice, obraze i preko nosa. Što se tiče ostatka vašeg lica, izgled je izuzetno smanjen. To je varijacija izgleda "bez šminke" koja poboljšava vaše prirodne karakteristike i boje na veoma neprimetan i minimalistički način - kaže šminkerka Simone Otis za "PopSugar".

@julianaherzwastaken And somehow “tomato girl” makeup is now my fav for the summer 🍅 ♬ Somethin' Stupid - Frank Sinatra & Nancy Sinatra

Iako je trend počeo da dobija na snazi tokom leta, Drita Paljević, glavna šminkerka u "Kevyn Aucoin Beauty", kaže da će izgled i dalje biti prisutan na jesen, zbog glamura koju ovaj osunčani izgled donosi sada kada je vreme hladnije.

Dakle, sve držite minimalnim, a pojačajte rumenilo!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako da pravilno nanesete rumenilo: Učite sa Mimom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota