• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako se ko obukao za rođendan Kim Kardašijan: Najviše pažnje je privukla Ivanka Tramp

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve zvanice su sa A liste!

  • 0
Kim Kardašijan 44 rođendan Foto: WCP,Vasquez, LAGossip/Backgrid USA,The Daily Stardust, Profimedia

"It girls" su sinoć izašle da proslave rođendan Kim Kardašijan i možemo slobodno reći da su se svojski potrudile da ostave utisak, ali su ostavile prostora slavljenici da najviše sija.

Večera je održana u petak uveče u Funkeu na Beverli Hilsu u Kaliforniji, a prisustvovalo je toliko poznatih ličnosti. Pojavila se čak i Ivanka Tramp!

Kim, koja danas, 21. oktobra puni 43 godine, nosila je zadivljujuću crvenu haljinu i par crnih naočara za sunce dok je  zajedno sa svojom sestrom Kloi Kardašijan i majkom Kris Džener pozirala ispred restorana.

Ostali koji su primećeni kako ulaze na zabavu su Kajli Džener, Kendal Džener, Hejli Biber, Sofija Vergara, Loren Sančez, Kimora Li Simons sa svojim psom i Sara Foster.

Među vrhunskim komadima koje smo uočili je svakakako Kendalina maksi elegantna haljina sa leopard printom, kao i ceo ansambl mame Kris.

A kada je u pitanju Kim, može se reći da je oduševila, ali ne toliko i da je iznenadila. Uska haljina koja ističe struk i obline je svakako dobitna kombinacija kada želite da sve oči budu uprte u vas.

Kris je ostala verna svom stilu, prisustvujući zabavi u šik crnom kombinezonu sa blejzerom i odgovarajućim čizmama preko kolena. Njena crna kosa bila je stilizovana u tipičnu kratku piksi frizuru, sa naglaskom na glamuroznu šminku.

Kloi se odlučila za skroz belu kombinaciju, a svoje utegnute ruke i noge pokazala u miniću, koji nema rukave i ima potpuno zatvoren dekolte. Svoju plavu kosu je oblikovala u raspuštene talase i upotpunila outfit velikim naočarima za sunce, belim visokim potpeticama i belom torbom.

Kajli je na žurku stigla u potpuno crnom ansamblu, noseći ultimativni hit sezone - crnu kožnu haljinu.

Žena Džastina Bibera viđena je kako dolazi na proslavu rođendana u smeđoj kožnoj mini suknji, belom topu i braon jakni od antilopa. Ona se trudi da jesen bude u jesenjim bojama!

Ivanka se odlučila za skromniji stil, sa kratkim gornjim delom krem boje koji je pokazivao samo mali deo njenog zategnutog stomaka. Suknja je midi kroja sa istaknutim šlicem. Elegantno, a opet senzualno - dobitna kombinacija ove večeri.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota