• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija bira teget, a Leonor klasičnu boju jesenjeg mantila: Elegancija ne isključuje udobnost

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija je definitivno bila modna protagonistkinja današnjeg uručenja nagrade koja predstavlja kulminaciju događaja dodele nagrade princeze od Asturije

  • 0
Queen Letizia Kraljica Leticija 711/QUILEZ/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Od 1990. godine, Fondacija princeze od Asturije dodeljuje nagradu najuzornijoj opštini, gradu, selu, populacionom centru, pejzažnom prostoru ili zajednici koja pripada Kneževini Asturiji.

Izbor za ovo zasniva se na činjenici da se pomenuto mesto "na zapažen način istaklo u odbrani i očuvanju svog prirodnog, ekološkog okruženja, svog istorijskog, kulturnog ili umetničkog nasleđa, u inicijativama ekonomske i društvene promocije ili u izvođenje radova komunalnih ili drugih istaknutih manifestacija solidarnosti".

U okviru ovog 43. izdanja nagrada princeze od Asturije, odlučeno je da se nagrade Aroes, Pion i Kandanal.

Kraljica Leticija je definitivno bila modna protagonistkinja današnjeg uručenja nagrade koja predstavlja kulminaciju događaja dodele nagrade princeze od Asturije. Karakteristična neformalnost ovog događaja učinila je da svi članovi kraljevske porodice budu ležerno obučeni dok obilaze lepote svoje monarhije.

Posle naporne nedelje sa velikim brojem žurki i svečanih izgleda, bila je to savršena prilika za kraljicu i njene ćerke da izgledaju mnogo bezbrižnije. Tako je kraljica svoj izgled ovom prilikom ukomponovala uz "tie dye" džemper koji je privukao pažnju mešanjem boja, u kontrastu sa njenim tamnim pantalonama i gležnjačama. Jedinstveni printovi koji se poigravaju simetrijom su se vraćali u modu i jenjavali sa drugim trendovima od 2020. godine.

Ali hladnoća je sprečila da nosi džemper tokom cele posete jer su se temperature kretale oko 12 stepeni. Iako ju je njena asturijska krv isprva činila optimističkom, kraljica je konačno obukla plavi kabanicu koju je nosila preko ruke na početku posete. Kraljica Leticija je tako pokazala da možete biti elegantni bez gubitka udobnosti.

Drugi ključni detalj je obuća.

Obožavamo kada skine svoje cipele sa visokom potpeticom i obuje ravne cipele koje mogu da inspirišu naše sledeće jesensko-zimske kupovine. U ovom slučaju je nosila crne gležnjače sa nešto višim đonom i vezivanjem.

Dok kraljica bira teget trenč, prestolonaslednica Leonor se drži klasičnog bež. Ispod je nosila teksas košulju, pa nemojte da vas čudi ako uhvatite sebe da razmišljate koliko vam je neophodna, jer se baš uz sve slaže.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Strogi" editorijal Ane Grozdanović za Telegraf: Ona je članica Socijalističke partije Srbije

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota