• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zasijala nova makeup zvezda: Ovo je pobednica dm makeup awards

Vreme čitanja: oko 2 min.

Još jedno nezaboravno finale dm makeup awards 2023. iznedrilo je novu zvezdu makeup neba sa 20.000 pratilaca u prenosu uživo

  • 0
dm drogerie Foto: Promo/ dm drogerie markt

Treću godinu zaredom, kompanija dm drogerie markt organizovala je ovaj spektakularni događaj, pružajući priliku mladim i neafirmisanim šminkerima da zablistaju pred širokim auditorijumom. U ovogodišnjem finalu sedam najboljih takmičara dobilo je mogućnost da pokaže svoj talenat, uz podršku poznatih makeup artista u ulozi mentora, kao i domaćih zvezda.

Ovogodišnja pobednica Sara Porčić, koja je osvojila prestižnu titulu nove dm makeup zvezde, dolazi iz Beograda i branila je boje brenda Maybelline uz mentorstvo Aleksandra Đikića. Njeno umeće i kreativnost osvojili su srca, ali i glasove publike i stručnog žirija koji su ove godine činili pevačica Sara Jovanović, voditeljka Biljana Obradović i influenserka Nađa Popivoda.

dm drogerie Foto: Promo/ dm drogerie markt

Drugo mesto osvojila je Tamara Pantić iz Beograda, koja je predstavljala brend wet n wild uz podršku mentorke Nena Ilić. Treće mesto pripalo je Ivani Stoiljković iz Beograda, koja se takmičila koristeći proizvode brenda Aura, a njena mentorka bila je Brana Kostić.

Sjajnoj atmosferi u toku finalne večeri doprineo je poznati voditeljsko-glumački par Marija Kilibarda i Anđelka Stević Žugić, a veče su upotpunili i neki od najpoznatijih šminkera u Srbiji, među kojima su Aleksandar Đikić, Marko Nikolić, Brana Kostić, Nena Ilić, Sofija Grijak, Snežana Karović i Jovana Arsić, koji su navijali za svoje takmičarke.

dm drogerie Foto: Promo/ dm drogerie markt

-Projekat dm makeup awards za nas je više od takmičenja, jer već treću godinu zaredom imamo priliku da podržimo mlade, neafirmisane šminkere, kao i da uživamo u njihovom talentu. Krovnom temom ’Šminka budućnosti’ želeli smo da izazovemo njihovu kreativnost i da istovremeno predstavimo i neke nove, zanimljive trendove na šminkerskoj sceni. Ove mlade nade su inspiracija za sve nas da budemo hrabri i da uvek sanjamo nove snove. Ponosni smo što smo i ovog puta oborili rekorde gledanosti, zato želimo da se zahvalimo svim takmičarima i sjajnoj publici koja nas iz godine u godinu prati u sve većem broju. Posebnu zahvalnost dugujemo i našim mentorima, renomiranim šminkerima u Srbiji, koji su već godinama deo ovog takmičenja i nesebično prenose svoje umeće na mlađe kolege - izjavila je menadžerka nabavke Svjetlana Berak.

U prvom krugu ovog jedinstvenog takmičenja pristiglo je više od 200 prijava, a svaka od sedam takmičarki koje su se plasirale u finale, uz podršku svog mentora, predstavila je sedam makeup brendova: L’Oréal, Maybelline, Max Factor, wet n wild, Bourjois, Auru i Mix brendova iz dm-a.

Za sve one koji nisu mogli da prate finale uživo snimak ove glamurozne večeri dostupan je na web platformi dm makeup awards (link).

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota